maanantai 7. huhtikuuta 2014

3 viikkoa

Eilen ponkasin taas katsomaan ipanoita. Niistä on tullut viikossa makailevista pötkylöistä liikkeelle lähteneitä kissalapsia :O. Sijoituskodissa on saatu laittaa aitaa pystyyn ja lisäämään tilaa jotta nämä villiviikarit pääsevät katselemaan maailmaa. Hiekkalaatikko on jo valmiina. Viime viikolla ipanat maistelivat jo kiinteätä ruokaa, nyt sitä syötäisiin jo niin paljon kuin vain olisi tarjolla, joten sitä saa mitä tilaa. Seitsikolla kun virtaa riittää ja kulutus kasvaa sitä mukaa mitä lujempaa mennään niin on mielestäni hyvä että lihapitoinen eväs maistuisi nyt kunnolla.

Pentujen varaustilanne ei sinällään ole muuttunut, vielä pähkitään Nicolaun ja Beniton tilannetta, Catherine, Eva ja Victoria ovat vapaita. Mao jää kahden kissalan kasvatusnaaraaksi ja Indira muuttaa ulkomaille (enpäs kerro minne :D ). Siinä tilannetta, pentuja saa toki kysellä mutta haluan nähdä miten kasvavat ja kehittyvät, poikien ja Cathin kanssa voi näyttelyitäkin miettiä mutta Eva & Victoria ovat ihan lemmikkikissoja.

Koska nopsasti vaan käväisin ja nappasin kameran mukaan eikä minua voi kameravelhoudesta syyttää niin kuvien taso on mitä on, mutta tässä muutama.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti