perjantai 2. toukokuuta 2014

Kissipentuja ja muuta..

Kiirettä pidellyt eikä allekirjoittanut ole kerennyt tahi uskaltanut mennä katsomaan pentuja. Nyt pari viikonloppua kun on tullut reissattua matkalaukun kanssa oppilaana Ruotsissa ja "käpälöityä" useita kissoja niin olen halunnut suojella pieniä. Olen siis elänyt sykliä koti-reissu-koti / matkalaukku, pesukone. Kivaa on kuitenkin ollut :)

Pennuista vapaana on vielä molemmat pojat; Nicolau sekä Benito nuo mustavalkoiset villiviikarit. Tytöistä vapaana on Catharine, Eva ja Victoria ovat vapaana. Indiran varaus on vahvistunut sekä Mao etsii itselleen sijoituskotia.

Mao jää siis kahden kissalan kasvatukseen; minun sekä Jalecat'sin. Maolle toivomme kotia jossa ei leikkaamattomia uroksia sekä kiinnostusta näytelmiin löytyisi, neiti kun on jopa omaan kriittiseen silmääni lupaava. Mao on Keskimaan ensimmäinen klassinen tabby valkoisella kasvatti, kivalla sukutaululla (kolmannen polven Keskimaalainen emon puolelta). Semmoista. Leena myös aktiivisesti etsii Maolle sijoituskotia mutta minultakin voi asiasta kysellä. Kuten myös muistakin pennuista, parhaiten tavoittaa meilillä:

keskimaancattery@gmail.com

Jos en ihan heti samana päivänä vastaa niin ei kannata hermostua, välillä kun tunnit ei päivässä meinaa riittää.

Erinäisiä suunnitelmia ja juttuja on suunniteltu loppuvuodeksi, niistä sitten lisää myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti