keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Vähän päälle kaksiviikkoiset

Käytiin eilen Ninan kanssa morjestamassa ipanoita sijoituskodissa, tuota kummallista bico seitsikkoa. Vähän on niitten kanssa saanut jumpata, parin päivän ikäisenä availivat silmiään, joten niihin on saanut tippaa laittaa. Samoin vähän tuon painon kanssa on jojoiltu, mutta eiköhän se siitä nousuun lähde, ovat kuulemma jo maistelleet penturuokaa sekä broiskun jauhelihaa (tästä kiitos Riitalle joka joskus kertoi että hänen pennuilleen tuo maistuu ja siitä asti olen sitä ekana eväänä tarjoillut). Että eiköhän se joukkueella lähde kohta paino nousujohteiseksi.

Kiitos kaikille FBn kautta minulle viestejä lähettäneille. Olen pahoillani, mutta tuo tabby bico Mao ei tosiaan ole myytävänä. Se on ensimmäinen kasvattamani klassinen tabby valkoisella ja vielä naaras, joten se tulee jäämään kasvatukseen. Ei pelkästään minun vaan olemme Leenan kanssa sopineet että tästä printsessasta tulee niin Keskimaan kuin Jalecat'sien yhteinen naaras. Joten tällä päätöksellä jatkamme.

Muuten petujen tilanne on hieman auki; Indira OSH n 03 naaras on alustavasti varattu ja vielä pidätän optiota niin Benitoon (OSH n 03 uros), Nicolauhun (OSH n 03 uros) sekä Catherineen (OSH n 03 24 naaras) ja kunhan näistä joku valkkaantuu niin optio aukeaa muihin. Victoria sekä Eva nuo OSH n 03 naaraat ovat muutaman viikon päästä varattavissa lemmikkikoteihin. Hieman liian vähän valkoista niillä on naamassa mutta varmasti ihania kainalolapsi niistä tulee.

Kiitos taas Ninalle seurasta ja kuvauksesta, paljon parempia kuvia tulee kun kameran takana on velho tämän kädettämön sijaan :D :D

lasten sukutaulu tässä:

SUKUTAULU

Ja kuvia...


Keskimaan Dictate Mao OSH n 03 22 naaras *jää omaan kasvatukseen*








Keskimaan Dictate Indira OSH n 03 naaras *alustavasti varattu*




Keskimaan Dictate Benito OSH n 03 uros *alustavasti varattu*  





Keskimaan Dictate Nicolau OSH n 03 uros *alustavasti varattu*




Keskimaan Dictate Catherine OSH n 03 24 naaras *alustavasti varattu*




Keskimaan Dictate Victoria OSH n 03 naaras *vapaa*





Keskimaan Dictate Eva OSH n 03 naaras *vapaa*






Ja koko seitsikko 




Lisätietoja pennuista saa s-postilla keskimaancattery@gmail.com









2 kommenttia:

  1. Tuo Dictate Mao on ihan supernätti! Jännittävää nähdä, minkälainen neiti hänestä kasvaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassellaan :) ainakin jo on alkanut tuo klassinen kuvio aukeamaan paremmin niin kyljistä kuin niskastakin *sydän*

      Poista

Et voi kommentoida anonyymisti