torstai 8. marraskuuta 2012

Ilon päivä!

Tänään saatiin tietää mun ja Leenan tuontikissan Idreamin aka Pätkiksen rekkanumero. Mieshän on tosiaan venäjän tuonti ja rekisteröity WCF:ään, mutta ennenkuin sitä voi käyttää kasvatukseen ja näyttelyissä Suomessa, on se rekisteröitävä Suomen Kissaliiton kautta FIFeen. Muussa tapauksessa mikään toiminta ei ole hyväksyttyä.

Pätkis on syntynyt joulukuun lopulla 2011, että aikuinen kollihan se jo on. Ääntä siitä ei lähde ja vieläkin allekirjoittanut lähimamma on parasta maailmassa, mutta eiköhän siitäkin täysiverinen kolli vielä kuoriudu.

Helpotus tämä on, koska muiden järjestöjen kissojen rekisteröinti vaatii aina enemmän paperien pyörittelyä ja kaavaketta. FIFe kissojen tuonti ja rekisteröinti Suomeen on mutkattomampaa. Eli toisin sanoen, olen jotain oppinut ja osannut tarkistaa tarvittavat paperit moneen otteeseen, koska rekisteröinti on nyt sitten ok.

Eipä tässä muuta kuin näyttelyjen suunnittelua sekä pentuprojektien miettimistä. Todella toivon että Pätkiksen jälkeläiset tulevat perimään isänsä hiljaisen äänen ja rakastavan luonteen. Mutta mikä kaikkein toivottavinta, sen loistavan ihanan kuvion *sydän*.

Nyt on aika juhlan, minä sitä valitettavasti juhlin POH-KISin näyttelyssä ja Pätkiksen toinen mamma Tallinnan näyttelyssä.

UUSINTANA sama kuva, mutta nyt voi  sanoa, että MAMMA ON ONNELLINEN!



1 kommentti:

Et voi kommentoida anonyymisti