sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Eryä kera Kimmon ja bonus sektorin

Eka drive in näyttelykokemus minulle sekä kissoilleni. Koska lauantaina toimin myös assarina, niin olin heti aamusta paikalla, sunnuntaina saavuin sitten geimeihin hieman myöhemmin.

Lauantaina toimin itse Lonella assarina, Kimmo oli arvostelussa Thealla ja jännitin tietty, koska Kimmo nyt ei mikään kamala korvahirviö ole.

Kuitenkin olin erittäin tyytyväinen Kimmon saamaan arvosteluun. Seteli oli täynnä excelenttiä ja tuomari sanoikin, että Kimmo on muuten täydellinen, mutta korvat saisivat olla alempana ja isommat, tiedänhän minä sen. Mutta se, että kaikki muu pienessä miehessä on kohdillaan, esim TÄYDELLINEN bico väritys ja jakauma, niin tekee musta kasvattajana onnellisen, olen siis jotain tehnyt jonkun mielestä oikein. Se, että Kimmo sitten oli kaikista junnuista nominoitu suoraan, oli mullekin yllätys, uskokaa pois, en ollut odottanut tätä tapahtuvaksi. Paneelissa sitten Kimmo hävisi molemmilla äänillä Cayalle, mikä ei oikeasti ole mikään yllätys ja olen tosi onnellinen Cayan omistajan puolesta.

Lauantaina Kimmon kaverina oli Pätkis, kundihan on yli 10 kk joten sai nyt tulla mukaan hengailemaan ja haistelemaan menoa. Jännittihän sitä toki, mutta aika hienosti hän käyttäyty. Ja sai paljon ihailijoita. Onhan se kuvioltaan ja kontrastiltaan aika magee jäppinen. Tässä muutamia kuvia Merin ottamana, kiitos *sydän*

KIMMO






Tästä kuvasta näkyy, että mikä kuvio Kimmolla on takana, ei jää paljon arvailujen varaan ;)




 Sitten Pätkis patukkaa











Sunnuntaina saavuin sitten paikalle ainoastaan Kimmon kanssa, tyyppi arvostelussa Marcilla. Saatiin hyvää palautetta, mutta Kimmon pitäisi olla extremempi ja laihempi :D Joo, sillä on semmonen pienen pojan massu mikä on vaan hyvä. Kuitenkin ainut junnu tuomarilla joten se nominoitiin. Paneelissa hävittiin molemmilla äänillä mikä ei ollut ylläri, sillä molemmat tuomarit on extrememmän tyypin kannattajia.

Mukavaa oli koko vkl, vaikka tietysti välillä vähän asiat sieppaa, siepatkoon, minkäs sille mahtaa. Iso kiitos kaikille seurasta viikonloppuna.

Tilanteet ovat hieman muuttuneet, katsellaan tässä ja kummastellaan, sen enempää en aio tähän väliin asioista kertoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti