maanantai 29. lokakuuta 2012

Pieniä Sieviä Tyyppejä

Lapset kasvaa!!

Viime viikolla lähti tyyppien rekkarointi eteenpäin, nimethän ovat Keskimaan Elea Flo, Frodo ja Fern. Kaikki ilman kuviota rekkarointiin, katsotaan joudutaanko tekemään muutoksia.

Lauantaina Masan perhe kävi häneen tutustumassa, sekä Masa että tytöt olivat varsin reippaita tutustumaan vieraisiin, ihana juttu!. Masa tosiaan kun punainen on, niin siitä ei ole jarruja vauhdin huumassa löytynyt vaan riekkuu hulluna ja siksi juokseekin pää edellä aina jotain päin, pieni ihana pahkapää, otsa täynnä kuhmuja xD. Mutta eiköhän se siitä sitten jossain vaiheessa viisastu.

Piakkoin myös Marian perhe tulee siihen tutustumaan. Olen hieman laiskanlaisesti kutsunut pentuja katsomaan, mutta kiirettä on pidellyt monellakin saralla. Ehkä ne kiiree tästä vihdoin hieman helpottaa.

Maxiahan pari perhettä on kysellyt, toisen tapaan varmaankin POH-KIS aikoihin, s-posti johon viestiä tänään laitoin, ei toimi, joten jos käytte täällä lukemassa, niin laitatteko mulle postia :). Toisen perheen kanssa aikataulut ei meinaa katsomista varten natsata, mutta toivottavasti saan viimeistään ensi viikolla jotain osviittaa asiaan. Eli periaatteessa Maxia saa edelleen kysellä, tietysti niin että on valmis tulemaan pentua sekä minua tapaamaan.

Tässä hieman kuvasaastetta:

Maxi nukkuu tyynyllä :)



Kolmen kopla. Tässä näkee kivasti syssi väritystä



"Et nyt viittis" sanoo Maria



Masa ja Maxi pällistelee



Sitten avoiseen kollikodin elämään. Niitä kun nyt muutama on kotona... miettinyt ja vatkannut asiaa päässäni ja päätöksiä tehnyt myös. Katsotaan että miten Panda jatkaa tota palomestarin hommaansa ja pienoista isottelua, voi olla että sille napsahtaa implantti hyvinkin pian. Sama kohtalo tulee olemaan edessä Toivolle, jahka tässä hieman tiirailen tilannetta. Sekin saa mennä implantille. Kimmolle hakusessa edelleen sijoituskoti, kotona kun on Kimmon mummo sekä isä, niin tälle jätkälle olisi kiva se sijoituskoti löytää. Pakko ei ole näyttelyihin tulla, mutta kuljetuksissa jeesaaminen on plussaa :). Kimmolle suunniteltu 2 pentuetta jonka jälkeen siltä vehjeet. Pätkiksen paikka on mun luona, se on erittäin kiltti, hiljainen ja hyväkäytöksinen jäppinen, joten en miellään sitä sijoita, saa toki kysellä, mutta kaikki päätökset tehdään yhdessä Leenan kanssa ja emme valitettavasti halua sijoittaa kissaa kotiin jossa sen mahdolliset vehkeet ovat pölkyllä heti.

Tämmöstä se on välillä:


Possuja; Pätkis, Kimmo, Panda, Frodo ja Toivo




Poikarakkautta *Sydän* Kimmo antaa läheisyyttä Pätkikselle




 Pätkis halus esitellä kuviotaan




Siinäpä jotain meiltä, viikonloppuna edessä Eryn näyttely johon olen menossa ainoastaan Kimmon kanssa *sydän* eli jos haluaa sitä nähdä, niin kannattaa tulla pällistelemään paikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti