tiistai 13. marraskuuta 2012

POH-KIS Raviskalla 10-11.11.2012

Tännekin päätettiin mennä.

Perjantaina lähdettiin liikenteeseen, koppasin Kimmon mukaani sekä sitten Hyvinkäältä Leenan ja Jarin Jalecat's Mimsin :).

Peräseinäjoelle mökkiin majoituttiin kera kissojen sekä Helin että Suvin. Allekirjoittaneelle oli napsahtanut keittövuorot koko viikonlopuksi, joten ei muuta kuin ruokaa tekemään. Itse sain nauttia täplikkään herran rakkauskohtauksista koko vkl ja nukuinkin kehräävä pikkumies kainalossa.

Lauantaina neloset yhdellä tuomarilla, Veikko Saarelalla. Kimmo sai hyvän arvostelun ja TP valinnoissa jäätiin Kirpun jalkoihin, mutta siis Kimmo neljästä junnusta toka.

Pennuissa sitten Jalecattilan Mims TP pentu ja näin ollen myös KP pentu. Linjat kävivät kuumina Tallinnan suuntaan missä näyttelivät Mimsin omistajat ja kasvattajat. Mutta aivan IHANA pentu, oli ilo ottaa se reissuun mukaan. Paneelissa siis kissoja sain esitellä, mutta lauantain luistelin pois assarin tehtävistä.

Sunnuntaina neloset arvostelussa Kristiinalla ja itse hänelle myös assaroin assaripulan vuoksi :). Kimmo sai jälleen kerran kivan arvostelun josta olen ylpeä, TP valinnoissa hävittiin Kirpulle. Mims oli kovassa pentuluokassa ja jäi siis TP valinnoissa sijalle 2. Näin olleen kaikki matkalaiset saivat lepäillä sturdissa loppupäivän kun minä huitelin menemään paneelissa.

Oli tosi mukava vkl, seura oli mitä mainiointa ja sain käpälöidä niin ihania Cooneja, siperiankissoja, nelosia, ykkösiä sekä molempina päivinä kantaa paneelissa erittäin ihanan rex vauvan sekä sunnuntaina Hynnerön sekä Kuasmasen *sydän* .

Sunnuntai iltana myöhään kotiin ja päätä tyynyyn, näin oli taas yksi Pohkari taputeltu. Kiitos järjestäjille ja ystäville piristävästä viikonlopusta, naurua piisas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti