keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Viisiviikkoiset termiitit!

Kyllähän ne kasvaa! Viime aikoina apinat kippailivat itseään aitauksen yli sen verran reippaasti, että päätin aitauksen korjata pois. Syöminen omatoimisesti onnistuu ja suurimmaksi osaksi vessana on laatikko, vahinko välillä sattuu, mutta sellaista se on kun maailmaan on niin kova kiire.

Tilanne varausten kannalta on siis se, että Maria ja Matti ovat varattuja. Maxi:sta on kyselyitä ollut, mutta en ole vielä halunnut päästää ketään sitä katsomaan, jahka rokotukset ovat ok, niin sitten. Tosin olen tapaamassa molemmat kotiehdokkaat tässä muissa merkeissä, joten sitten teen päätöksiä. Lemmikiksi ja leikattuna Maxi lähtee uuteen kotiin sitten joskus.

Ihania ovat kaikki, ihan super-ihania. Tämä tosiaan siis tämän vuoden viimeinen pentue, suunnitelmia punottu ensivuodelle ja testejä tehty, katsotaan asiaa sitten uudemman kerran ensi vuoden alussa. Näistä pennuistahan Matti jää jatkokasvatukseen, poikia siis myös omasta takaa :)

Ja sitten kuvia:


MARIA


 



 


 MATTI





 


 MAXI








Eli Maxia saa edelleen kysellä jos reippaan ja iloisen Syssin paikka kotona on vapaana. Näyttelyissä voi kastraattina käydä, mutta kasvatukseen tätä pentua ei myydä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti