sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Hän on täällä!!!

Näin se sitten meni :) Koko viime viikon työstin kaiken muun ohella Pätkiksen matkaa Suomeen. Ohjeistin kasvattajaa, otin koodia Venäjän päähän, neuvottelin tuojan kanssa ja buukkailin lemmikkipaikkaa. Jossain vaiheessa olin, että tsiisös, mihin tässä vielä joudutaan :). Onneks kaikki suunnittelu meni hienosti ja sitten jännäsin vaan, että tuleeko paketti Suomeen sunnuntaina illalla.

Sain koko viikonlopun väliaikatietoja kasvattajalta, siihen saakka siis minä olin stressannut asiasta ja tässä vaiheessa kupit kääntyivät siis toisin päin, aloin olemaan itse jo aika chilli, toisin kuin kasvattaja.

Sunnuntai tuli sitten kuin varkain, viikonloppu meni näytellessä kissoja Kirkkonummella ja su iltana sitten ajelin kotiin, laitoin juttuja nippuun ja suuntasin kentälle aiemman aikataulun mukaisesti. Tietenkään et tsekannut että mikä on lennon status, joten huomasin sitten seuraavaa saavuttuani kentälle:




Mikäs siinä, kentällä on Starbucks ja siellä hengasin ja vietin aikaa :) Mähän tykkään ihan simona lentokentistä, niin ei yhtään haitannut. Vihdoin ja viimein tilanne oli sitten tämä:




Ja jännitys alkoi! Mitä tapahtuu, miten kissa on matkustanut, eihän siitä ole ollut tuojalle kamalasti vaivaa. Ei onneksi ollut ja sain viimein kassin käsiini, sinne kurkkasin ja katsoin paperit! JES! Kissa Suomessa, mahti juttu!! Viestiä Leenalle, nyt se on täällä, Leena varmaan kotona jännitteli :).

Kaivoin kassia autossa ja katsoin tyyppiä, ja MILLAISTA tyyppiä!!! Tämmöistä:




Kotona Pätkis joutui eristyksiin, tehdään siitä testit ja muut ennenkuin pääsee porukan joukkoon. Mutta kissa oli ihan älyttömän hienossa kunnossa, mikä kuvio, mikä väri, mikä turkin laatu :O OOOOOH, hieno, yli-hieno, yli-super-hieno!!

Tämmönen siellä siis oli:




Nyt siis edessä kissan rekkaus FIFeen ja homma rullaamaan, ihan tosi jäätävän mageeta! Iso kiitos Pätkiksen tuojalle, ihanaa että vielä löytyy auttavia ihmisiä! Itsekin toki jeesaan kissojen tuonnissa silloin kun se vaan on mahdollista, aina ei ole ja turhaa vaivaa en halua omien kissojeni tuonnilla aiheuttaa :).

Kuvia on lisää luvassa, jahka tuo hieman ujo mies tuosta reipastuu. Tosin tänään aamulla se jo heittäytyi jalkoihin kiehnäämään ja kerjäämään massurapsuja. Pätkis!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti