sunnuntai 7. lokakuuta 2012

URK Masalassa 6-7.10.12

URKin näyttely siis oli viime viikonloppuna Masalassa ja sinnehän oli mentävä. Perjantaina kääntymään talkoisiin ja sen jälkeen järkkäilemään asioita.

Lauantaina Ella, Panda ja Kimmo arvostelussa Preissilla. Ella sai paljon kehuja päästä ja värityksestä, kuulemma lähes täydellinen harlekiini :), sitähän minäkin :).

Panda sai myäs kehuja koosta, kropasta sekä täydellisestä bico värityksestä, ei taaskaan tullu kovin yllätyksenä. Panda tosiaan jo luokassa 1, joten KM saatiin sekä kutsi TP valintaan.

Kimmo sai myös paljon kehuja bico värityksestä, kuviosta ja päästä. Silmien värikin on loistava.

TP valinnoissa Preissillä kävivät kaikki; Panda hävisi Nina-Marian Victorille joka on tosi hieno pitkäkarva. Pandalla kun on ne miljoona jalkaa ja äidin halailu on tärkeämpää kuin esiintyminen, mikäs siinä. Kimmo sekä Ella hävisivät oman kisansa Junnu TP-valinnoissa, Leena jeesailin Ellan esittämisen kanssa, ihana huomata että vaikka se vieraan käsissä on, niin kivasti se käyttäytyy, loistavaa Ella!

Pulmu oli sitten Hämäläisellä arvostelussa. Paljon kehuja tuli profiilista, pointeista sekä AIVAN JÄRJETTÖMÄN hienosta silmänväristä. Totta, Pulmulla on ihan todella syvän siniset silmät. Parannettavaa on turkissa joka on vähän pörhö. TP valinnassa käytiin, mutta jatkoon ei menty.

Yhden palkinnoin sain käydä lauantaina pokkaamassa joka oli Pandan siitosuros voitto, pisteillä 95.

Sunnuntaina Panda, Ella ja Kimmo arvostelussa Hämäläisellä, Pulmu Alexeylla.

Panda sai kehuja koosta, jätkä on pelkkää lihasta, vaikka näyttää pikkumieheltä. Erittäin tyylikäs kissa tuomarin mielestä, mutta  hieman ujo. Samaa sanottiin Ellasta, tyylikäs harlekiini, hieno pää, silmän väri kehittymässä, mutta tosi lupaava junnulikka. Kimmo veti sitten vimosena pisteet himaan :) Se leikki, esiintyi, keimailu ja pussaili. Tuomarin mielestä klassisen hieno bico, erittäin symmetrinen värijakauma,  LOISTAVA kuvio, hieno pää. Korvat saisivat olla alempana, joten toive lähetettiin että pää kasvaa ja päälaki levenee jolloin ne korvatkin laskevat alemmaksi.

Sadulla Panda oli ainut uros, joten oltiin sitten TP :). Junnuissa kisattiin kovaa, mutta loppupeleissä TP tuli Kimmolle, kuulemma niin loistava luonne kissalla, Kimmon mielestä kun koko maailma on hänen.

Pulmu sai kehuja päästä ja silmänväristä Alexeyltä, pointit tarvitsevat vielä kehittymistä ja kokoa saa tulla lisää. TP valinnassa käytiin, mutta sieltä sitten pudottiin.

Paneelissa äänet tasan Victorin kanssa ja Spijker ratkaisevana tuomarina äänesti sitten Pandaa! Tuli puskista, ihan puun takaa :). Kyllä siinä kädet vispas kun kävin Rapiksen paneelista hakemassa. Kimmo hävisi oman paneelinsa molemmilla äänillä erittäin hienolle balineesille.

Myös sunnuntaina Pandalla oli siitosluokka, joten paras siitosuros kategoriassa IV ja voitto pisteillä 105, aika huisia :)

Ihana oli nähdä viikonloppuna kavereita, etenkin Meemua ja Leenaa. KikaKia ja sitä rataa, kiitos :D :D

Tässä kuvasaastetta Leenalta ja Aranevan Paulilta:


KIMMO




PANDA







ELLA










 PULMU



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti