perjantai 5. lokakuuta 2012

IDream aka Pätkis

Yksi tarina on saamassa alkunsa ja suunnittelu sekä järjesteleminen loppunsa..

Jo jonkin aikaa olen etsinyt itselleni kasvatukseen klassista tabbya, naarasta tai urosta. Selaillut kasvattajien sivuja, pääasiassa Venäjältä. Yhtä tyttö kyselinkin, mutta koska kasvattaja ei ollut koskaan kuullutkaan PRA:sta ja hän minulle kertoi että se ei ole ongelma, niin päätin jättää sen tarinan sitten siihen. Aivan kuin yhtäkkiä silmiini osui tabby, kolli ja vielä suklaa sellainen, NAM

Laitoin viestiä kasvattajalle ja aloitin "lämppäämisen", lähettelimme viestejä puolin jos toisin. Ehtona hankinnalle oli, että kolli on PRA negatiivinen. Ja yhtenä aamuna, voi sitä riemun määrää, kollin testitulos oli nega!!

Jo alkuvaiheessa olin ottanut kontaktia Leenaan, että mitäs jos ja miksei. Niin monet asiat olemme jakaneet viime aikoina, aiemminkin keskustelleet kasvatuksesta ja sen kompastuskivistä, ongelmista ja niistä iloista. Joten päätimme, että jos kolli on nega, niin se yhdessä, yhteiseen käyttöön hankitaan.

Kaiken tämän riemun jälkeen alkoi järkkäily, miten, missä, milloin ja mitä tarvitaan, kissahan ei siis ole FIFe rekattu kissa. Tämän vuoksi sen nimikin on IDream, meidän valitsema :) Koska kyseisen kaltainen kolli on unelma, unelmien täyttymys, Dream and I Dream for it :). Nyt ollaan asioissa jo loppusuoralla, hyvä niin. Helppo projekti tämä ei ole ollut, mutta varmasti palkitseva sellainen.

Niin haluankin esitellä Venäläisen rakastajamme, IDream aka Pätkis, parasta suklaasta!





Kolli on siis minun ja Leenan omistuksessa joten myös meidän käytössämme. Ja me yhdessä päätämme, että kenelle, jos kenellekään sitä astutukseen annetaan. On siis valloitettava kaksi vuorta, jos jotain halajaa. Nämä vuoret vaan saattavat olla Himalajan kokoisia ja vaikeita valloitettavaksi :D

Kiitos Leenalle että ryhtyi tähän projektiin, on jaksanut kuunnella kiroilujani byrokratiasta, sitä kuinka kaikkea paperisotaa on manattu. Mutta myös nauraa kanssani kun viesti on kuulunut: Kiekko Maalissa!

Näillä mennään eteenpäin, minun tavoitteenani on joskus sitten saada valkolaikkuja tabbykuvioilla sekä parempaa täpläkuviota, Leenalla on omat suunnitelmansa. Hyvä kasvatuskissa ei aina ole se kaikkein paras näyttelykissa, kasvatuskissassa pitää olla niitä haluttuja ominaisuuksia, jokainen ne sitten määrittelee itse.