keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kimmo

Tilanteet elää, aina ei hyvää suuntaan...

Sain tänään meilin Kimmon sijoituskodista, että sijoituskodin uudella isännällä on puhjennut kissa-allergia ja Kimmosta pitää luopua.

Nää uutiset ei oo koskaan kivoja. Teet sopparin sijoituksesta ihmisen A kanssa, elämäntilanteet muuttuu ja sitten aletaankin säätämään, sitten säädetäänkin kunnolla. Kun sijoitan kissan, haluan että elämäntilanne on sellainen, että yllätyksiä ei tule. Myös niin, että soppariin sitoudutaan sen keston ajaksi. KOSKA yleensä sijoittamani kissat ovat tasoltaan sen kaltaisia, että haluan ne kasvatukseen jättää, kotiinkaan kun ei voi kaikkia haalia, se on vissi. Kun tilanteet muuttuu (sijoittajasta johtumattomista syistä) niin sijoittajahan siinä on se, joka alkaa asiaa järjestämään. Niinkuin nytkin.

Kimmon tavanneet tietävät, että hän on puhdasta kultaa, maailman ihanin täplämies, pusuttelija ja hurmaaja. JA minulle kasvatuksellisesti erittäin tärkeä. Hienosti myös näyttelyissä pärjännyt ja käyttäytynyt pikkumies. Jotain korvaamatonta minulle, ei ehkä muille.

Näin ollen Kimmo muuttaa takaisin luokseni, ainakin nyt. Tilanne voi olla myös niin, että se ei koskaan enää minnekään lähdekään. TAI jos se löytää arvoisensa sijoituskodin, niin sitten voin harkita. Tosin taidan laatia kaavakkeen, jossa kysyn työhaastattelun tapaisesti kaiken...

Eli, jos sijoituskissa kiinnostaa, niin saa ottaa yhteyttä, ennemmin s-postilla: keskimaancattery@gmail.com Kerrothan itsestäsi mahdollisimman paljon ja miksi haluat sijoituskissan. En myöskään harkitse sijoittavani Kimmoa kovin kauaksi pk-seudulta, ihan jo näyttelyidenkin takia.

Tässä Kimmo:










2 kommenttia:

  1. Voi härregyyd, että osaa olla komea katti :) Onnea sijoituskodin etsintään!

    VastaaPoista
  2. Minun sijoituskissani "emäntä" sairastui aivokasvaimeen kun sijoituspennut olivat 3 viikkoa. "Jouduin" kasvattajana aika lailla järkkäämään asioita, mutta en kyllä jaksa uskoa että mikään ehto tai etukäteen tehty kuulustelu olisi voinut sitä estää. Allergia ei nyt ehkä ole ihan niin vakava asia ja monesti varmaan käytetään tekosyynäkin. Allergia kuitenkin vaikeuttaa elämää melkoisesti. Joskus lemmikistä luopuminen (vaikka vain hetkeksi, kuten meidän tapauksessa kävi) voi olla oman terveyden kannalta välttämätöntä.

    VastaaPoista

Et voi kommentoida anonyymisti