tiistai 25. syyskuuta 2012

Elemenda vol 2 jo kolme viikkoa

Paremman kameran puutteessa räiskin  pennuista eilen kuvia pokkarilla. Kuvanlaatu sakkaa, josko sais vaikka tänään parempia.

Kivasti ovat kasvaneet, ollaan hieman maisteltu kiinteää ruokaa eikä kai se pahalta ole maistunut. Maito on kuitenkin vielä se tärkein ape ja onneksi sitä tulee. Eilen tosiaan siirsin pennut sturdi-majoituksesta leikkikehään, saavat juoksennella ja opetella jo isomman kissan elämään. Hassuja ne nakit on kun juoksentelevat päättömästi ja muksahtelevat sitten pyllylleen vauhdin hurmassa.

Pennuista Maria sekä Matti on varattu; Maria siis näyttelykastraattina ja Matti menee osaomistukseen. Maxi on alustavasti varattu, siitä on kyselyitä tullut, mutta koska kyselijät ovat minulle tuntemattomia perheitä, niin tapaan kaikki ehdokkaat ensin ennenkuin teen mitään päätöksiä, Maxia saa siis edelleenkin kysellä. Maria etsii itselleen sijoituskotia 1-2 pentueen ajaksi, mielellään pk seudulta.

Tässä niitä kuvia nakeroista, hassun näköistä porukkaa :))

MARIA



MATTI




MAXI




MILLA




 PORUKKA




3 kommenttia:

  1. Mun aiemmin laitettu kommentti on kadonnut bittiavaruuteen? Mä täältä huutelin (kovaa), että eiiiii etsi Maria itselleen sijoituskotia. Millaa voitte niissä ajatuksissa kysellä. ;)

    *leijonaemona*

    VastaaPoista
  2. Kasso, mähän olin sekasin ja väsynyt että oli parissakin väärä nimi :))

    VastaaPoista
  3. :D Tuttu tunne. Ja kyllähän ainakin täällä tiedetään, ketä tarkoitetaan. On nää kyllä kaikki niin ♥ (ja Maria ♥♥).

    VastaaPoista

Et voi kommentoida anonyymisti