maanantai 27. elokuuta 2012

RUROK 25-26.8.2012

Näinpä aateltiin tännekin mennä...

Lauantaille oli ilmoitettu neljä kissaa; Toivo, Repe, Yumi ja Kimmo. Tarkoituksena siis saada Toivolle serti, Repelle avoimen tulos, Yumille katko näyttelytaukoon ja Kimmolle lisää kokemusta, eipä oikeastaan muuta.

Olin Outin pyynnöstä lupautunut vielä pääassariksi, mutta valjastanut Even myös hommiin, koska oikeasti loppuvuosi ja ensi vuosi näyttävät sen verran kiireisiltä, että pääassarointi hommiin en enää pysty ratkeamaan, joten jos nyt joku ihmettelee Even häärimistä apuna niin tässä syy :)

Toivo oli arvostelussa Henryllä. Paljon kehuja tuli koosta, päästä ja tyypistä. Vähän lisää leukaa pojalla saisi olla. Toivolle napsahti serti luokasta 5 ja mukaan TP valintaan päästiin.

Yumi arvostelussa Ericillä. Paljon kehuja päästä, profiilistä ja silmän väristä. Ei paljoakaan pahaa sanottavaa, joten KM neidille napsahti, taisin TP valintaan.

Kimmo myöskin arvostelussa Ericillä :). Paaaaljon kehuja kaikesta, ei pahaa sanottavaa ja mukaan TP valintaan.

Repe sitten melkein vimosten joukossa Ericillä arvostelussa, kehuja tuli turkin laadusta ja värityksestä, serti luokasta 9 mutta ei TP valintaan. Hyvä näin, Repehän ei mikään extreme naaras ole, mutta kyllä se hienoja jälkeläisiä tekee, Kimmohan on Repen poika.

TP valinnoissa Toivo kävi voittamassa tyypillä Nina-Marian Victorin, mutta paneelissa Toivo sitten hävisi Galoolle molemmilla äänillä. Yumi hävisi TP valinnoissa Pikkukatille. Kimmo sitten taas pesi aika kirkkaasti vastustajansa TP valinnoissa erityisesti kuvionsa ja kontrastinsa avulla. Paneelissa äänet menivät lilanaamio balineesin kanssa tasan, Lubrano sitten päätti voittajaksi balineesin, eipä tullut yllätyksenä.

Näyttelyn lopuksi pakkasin kamat kasaan, heitin Henriikan kotiin, Even pysäkille, kävin hakemassa kiroilevan Franceksen kylään ja vein kissat kotiin. Myöhemmin illalla sitten matkasin evästämään hyvässä seurassa, kiitos porukalle taas kunnon nauruista :))).

Sunnuntaina olikin sitten vähän enemmän jengiä mukana :D :D. Panda, Toivo, Repe, Yumi, Frances, Olga, Tarja, Jelena ja Kimmo.

Omista kissoistani (ja siis muidenkin, mutta kasvateistani) arvostelussa Lubranolla olivat Toivo, Olga ja Frances. Panda, Yumi, Tarja, Jelena ja Kimmo sitten Annalla.

Onneksi Milka tuli jeesaamaan ja esitti kissoja tuomareille :). Toivo sai sertinsä, samoin Olga & Frances, tytöillä on nyt sitten myös avoimen tulokset kasvattamista varten. Yumille KM, Pandalle KM, Repelle serti, Tarja EX1 ja Jelena EX2. Jelenalla oli hermot aika kireellä ekassa näyttelyssä, joten tosiaan aarvostelun sai, mutta se jäi sitten siihen. Teineilyä siis havaittavissa :)

TP valinnoissa kävi pyörähtämässä Yumi; isompana ja kehittyneempänä naaraana se sitten peri Repen, sekä Pikkukatin, mennen paneeliin. Paneelissa kuitenkin hävittiin molemmilla äänillä. Panda kävi myös kääntymässä TP valinnoissa, mutta hävisi IsiSaukolle, ei tullut yllätyksenä :). Tarja kävi myös TP valinnoissa, mutta voitto napsahti vanhemmalle ja kehittyneemmälle Niftylle, olen kuitenkin toooosi ylpeä siitä mihin suuntaan Tarja on kehittynyt, upea profiili :). Kimmo myös TP valinnoissa, tämä taisi olla tuomarin helpon TP valinta, koska käytiin vaan kääntymässä, paneelissa Kimmo kuitenkin hävisi molemmilla äänillä.

Iloinen yllätys oli sitten siitos ja kasvattajaluokissa, minun ensimmäisissäni:

SC Keskimaan Ainion JW OSH n 03: PARAS SIITOSUROS! Pisteillä 96
FI*Keskimaan: TOISEKSI PARAS KASVATTAJA KATEGORIASSA IV pisteillä 95,17 

Illan päätteeksi palauttelin tyyppejä koteihinsa ja omaan himaan, sekä pää tyynyyn.

Viikonlopun piristeitä olivat tutut ihmiset ja kaverit jotka naurattivat taas oikein kunnolla. Samoin Kimmon saamat sanalliset arvostelut; WOW, I'm Speechless, Amazing. Oikeasti minäkin olen tyytyväinen Kimmoon, sen kuvioon, luonteeseen, ihan kaikkeen. Kun omasta kasvatustyöstä saa näin positiivista palauitetta, on se aina ihanaa.

Iso kiitos myös kaikille assaroineille, ison työn teitte, hienosti meni ja kaikki ovat kiitollisia työpanoksestanne! KIITOS!!

Lopuksi kuvasaldoa Ninalta ja Jaakkolan Petriltä:

KESKIMAAN ELF ERUHERAN JW OSH n 03 24











IC HU*IMALDRIS INDIL HAPCI JW OSH d 24






SC KESKIMAAN AINION JW OSH n 03








HU*IMLADRIS INDIL FREYA SIA n 21 




KESKIMAAN ELEA DAERWEN OSH n 02














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti