maanantai 10. syyskuuta 2012

NAKIT! Siis Elemenda Vol 2 pennut

Reilu viikko sitten alkoi tapahtua! Pennut syntyivät ja yllättävää, ei keskellä yötä vaan keskellä kirkasta päivää!!

Eka pentu tuli KERRANKIN oikein päin pää edellä ja väristä jo näki, että naamio, se se on ja tyttö. Seuraavaa saatiinkin hetki odotella, mutta kummakos tuo, kun maailmaan putkahti jäätävä jättiläinen, syntymäpainoa 130g, poika. Kaksi muuta tulivat sitten nätisti melkein heti perään, tyttöjä molemmat. Illemmalla istuin kummissani pentupesän äärellä ja katseli; juu, naamioita ne on kaikki, nyt sormet ristiin että jos siellä joku syssi olisi joukossa.

Emo on voinut hyvin, vauvat ovat voineet mainiosti. Yhtään painonlaskua ei ole koettu, kaikki kasvatat tasaiseen tahtiin, tytöt vähemmän kerrallaan, poika enemmän. Nämä ovat siis Piksun ja Toivon lapsia.

Pennuista kaksi on varattuja; kilpparisyssi tyttö "Maria" sekä todennäköisimmin punanaamio syssi tai simsku poika "Matti". Maxilla on luultavammin pieni värivirhe, joten hän etsii itselleen lemmikkikotia. Milla, tuo luultavammin punanaamio simsku tai syssi tyttö etsii itselleen sijoituskotia, sen verran tärkeä tämä pentue on, että kaikki eivät lähde myytyinä maailmalle. Sijoituskodilta toivon jonkinlaista innostusta nättelyihin, ainakin mukaan tsekkaamaan onko hommassa mieltä :)

Annetaan pentujen kasvaa, minun ja emon nauttia ihanista karvanakeista ja jahka aika on otollinen, otamme vieraita vastaan katsomaan heitä :)

Kuvia ei pysty näemmä lisäämään, bloggeri kiukuttelee :)

Lisätietoja pennusta saa s-postilla keskimaancattery@gmail.com




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti