maanantai 20. elokuuta 2012

Asioilla on tapana järjestyä...

Ja mukavaan suuntaan!

Viime viikolla puhuin Even eli nykyään Pippinin omistavan perheen kanssa ja puhe kääntyi Lennuun, joka on minulla vielä kotona. Pippin on ollut reipas pieni poika ja pistänyt tassun alle perheen koirat, kuitenkin se jollain tapaa kuulemma kaipaa kissakaveria. Alustavasti sovimme, että perhe miettii jahka siellä olisi tilaa vielä Lennulle.

Hymy nousi huulilleni kun viime viikon lopulla sain sähköpostia, että mitäs jos Lennu muuttaisi Pippinin kaveriksi, voi kuinka onnellinen olinkaan! Niinpä otin pikaisesti haloon luottoeläinlääkärilleni ja sain varattua Lennulle varhaissteri ajan. Olen tätänykyään sopinut uusien pentujeni omistajien kanssa, että pennut lähtevät luotani varhaisleikattuina jos ne lemmikiksi menevät, tämä helpottaa uuden kodinkin arkea huomattavasti.

Sain siis hommattua Lennulle leikkautuksen tiistaille 21.8 ja kunhan pikkuneiti näyttää paranemisen merkkejä (voin sanoa, että ellini tekee aivan mahtavan hienoa työtä ja jälkeä leikatessaan pieniä pentuja) niin se muuttaa "uuteen" kotiinsa, sellaseen joka on mielestäni se kaikkein paras mahdollinen.

Itkuhan siinä voi tulla, kun Lennu kotona lähtee, siitä kun on tullut niin "mamman" prinsessa joka nukkuu kainalossa ja purisee. Kuitenkin olen varma, että Lennulle paras paikka on pienessä laumassa rakastettuna lemmikkinä!

Jotain pentusuunnitelmia on tehty jatkoa ajatellen, mutta mikään ei ole koskaan niin varmaa kuin epävarma. Jos siis olet kiinnostunut itämaisesta pennusta, oli se sitten naamio, valkolaikku, kuviokaveri tai kaikkea tätä, niin ota rohkeasti yhteyttä. Olit sitten kiinnostunut lemmikistä tai näyttelykissasta. Kasvatuskissoja myy melkoisen nihkeästi, eli kerrothan itsestäsi ja kasvatustavoitteistasi, jos olet kasvatuskissaa etsimässä :)

keskimaancattery@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti