maanantai 13. elokuuta 2012

New JUNIOR WINNER!!

No JEI!! Omista kasvateistani Junior Winner tittelin saavutti Keskimaan Elf Eruheran OSH n 03 24 aka Kimmo lauantaina 11.8.2012 URKin näyttelyssä Helsingissä. Kasvattajan on TODELLA onnellinen!

Kimmo syntyi maailmaan 22.3.2012 porukan kolmantena (oisko ollut), pienenä tirppasena, jonka alkutaival ei ollut aina maailman helpoin. Ensin ei maistunut kasvaessa ruoka, mutta sittemmin pojasta on kasvanut koko ajan isompi kissa. Ei se vieläkään mikään hirveän iso ole, mutta koko ajan kasvaa kokoa.

Kimmon kuvio tuotti ongelmaa sen syntyessä, se oli ihan älytöntä suheroa ja mietin pitkän pitkän aikaa, mikä tuon pikkumiehen kuvio on. Siitä suherosta sitten aukesi omasta mielestäni (ja muutaman tuomarin) aivan järjettömän hieno täpläkuvio. Ja pakkohan tuollainen ihanuus on jättää kasvatukseen. Kuitenkin kun kotona asuu jo kaksi leikkaamatonta urosta, niin Kimmolle piti löytää sijoituskoti. Niinpä Kimmo asuu nykyään sijoituksessa Yumin kasvattajan Nenan kaverilla, Mirkalla. Kimmolla on kotona BulliMummo kaveri, joten tylsää sillä ei ole.

Iso kiitos Kimmon hoidosta Mirkalle, poika on aina hyvässä ja hienossa kunnossa näyttelyssä.

Tässä kuvia Kimmon alkuvaiheista nykypäivään:


IHAN VAUVANA
 






SITTEN VÄHÄN ISOMPANA








JELGAVAN NÄYTTELYSSÄ (Kuvat Tessa)







JA LAUANTAINA 11.8.2012 KIMMO (kuva Nina Määttä)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti