maanantai 14. toukokuuta 2012

Toukokuinen Vaasa ja POH-KIS

Nyt pitää oikeesti sanoo että on ihmisellä päässä vikaa vikaa. Jos harrastus on niin kivaa, että tarttee pe-la yönä nukkua se 1,5h, pakata auto ja lähtee klo 2.00 aamuyöstä ajamaan Vaasaan niin jotain saattaa olla pikkasen pielessä.

Niinpä vietimme laatumatkan ystäväni Tuhman kanssa toukokuun ekana vkl jolloin matkasimme harrastamaan kissanäyttelyä Vaasaan POH-KISin näyttelyyn. Aamuyön hämärrässä mikä sen mukavampaa kuin ajella pitkin teitä hyvässä seurassa, muutaman minileijonan karjuessa takapenkillä.

Aamulla olimme pelipaikoilla varsin aikaseen, joten mainiosti kerkesimme kissat purkaa ja asennoitua työskentelyyn. Itse paiskin lauantain hommia assarina Lonelle, mutta sunnuntaiksi sain nakitettua kanssamatkustajani hommiin.

Neloset lauantaina kahdella tuomarilla, Yumi Lonella ja Toikku Pialla. Yumi sai erittäin hyvän arvostelun, vaikka sen mielestä pääpaino olikin lauantaina kiroilussa :) Niinpä saldona oli KM, nominointi paneeliin ja ainoana aikuisena naaraana kategoriassa neljä, se oli siis myös näyttelyn BIS. n tosiaan ymmärrä minkä vuoksi muita aikuisia naaraita ei ollut paikalla, mutta enivei, tällä voitolla Yumi siis saavutti metsästämämme DSM tittelin kun aikaraja täyttyi huhtikuun puolessa välissä.

Toivo sai kanssa ihan kiva arvostelun. Hyvä profiili, kivat korvat, kiva kontrasti, ainut mitä vähän ihmettelin niin saimme kommenttia että kissa on edelleen tuomarin mielestä tiikeri. Juu, ei se ole, se on geneettisesti täplikäs; emo on tabbynaamio, isä täplikäs, joten Toikku on täplikäs, so be it. Toikku hävisi sitten TP valinnassa vastustajalleen jolla oli korvat tyvestä hieman avoimemmat.

Näyttelypaikalta painelimme suoraan hotellille Vaasan keskustaan ja ystävämme Purmoosta saapuivat paikalle nautiskelemaan ravintola antimista kanssamme.. voin kertoa, että palvelu Sokos Hotel Vaasan ravintolassa ei ole siitä parhaimmasta päästä, joten suosittelen evästämään jossain aivan muualla. Mutta koska väsy painoi, niin ei oikeesti jaksanut lähteä muuallekaan, vaikka suunnitelmissa oli pitkänlinjan nesteyttäminen, niin kyllä nämä emännät tipahti aikasteen, Batman ja Ryyd jaksoivat hetken pidempään ;).

Sunnuntai aamuna sitten kamat kasaan, autoon ja kohti näyttelypaikkaa... Itse siis vietin aikaa hengaille kera JK:n joka päätti saapua Mansesterista paikalle :). Neloset olivat sunnuntaina yhdellä tuomarilla, joten Yumi sai KM:n, nominoinnin ja oli BIS. Tosin TP valinnassa siitä etsittiin sitten ne virheet :D :D. Toikku sai kivan arvostelun, mutta TP valinnassa hävisi sitten vähän näyttävämmälle junnulle. Näillä mentiin.

Sunnuntaina päästiin onneksi lähtemään kotiin himppasen aikasemmin, joten kotona olimme noin klo 22 aikaan.

Olipahan näyttely! Kivaa porukkaa, mukavasti järjestetty.. Nauraa sai taas ihan hullun lailla, monta mukavaa "slogania" tarttui taas matkaan ja pakko tähän loppuun sanoa että MMM vaan teillekin :D :D

Seuraavaksi näytelmissä luvassa PIROK.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti