maanantai 14. toukokuuta 2012

MiniHaltijat

Ehanat pienet

Nyt jo niistä alkaa näkemään niitä luonteenpiirteitä, jotka tietysti jokaisella pennulla ovat erilaiset.

Leena; vähän semmoinen ajattelija, riehuu ja sitten pysähtyy kuin seinään. Leenasta saa  joku vielä ihanan lemmikkikissan, mikään ei estä viemästä sitä näyttelyihin, mutta omaan silmään siinä on edelleen liian vähän valkoista. MAHDOLLISESTI olen valmis keskustelemaan hänen myynnistään kasvatukseen, koska Leenassa on paaaljon hyviä ominaisuuksia. MUTTA ainoastaan sellaiselle kasvattajalle, jonka kanssa jaan samat näkemykset.

Katerina; varsinainen TouhuTiina, aina häsäämässä ja kooltaan varsinainen tankki! Kate etsii itselleen näyttely/ lemmikkikotia, mikään ei estä sen kanssa käymästä näyttelyissä.

Kari: Tuo musta paholainen ja mikä mies! aina äänessä ja kommentoimassa... hänestäkin joku saa hyvän kissanäyttelykaverin halutessaan.

Eve: Raitapöksy ihanainen mies! Tällä tyypillä on ihan mega hienot täplät <3 pienet ja sievät <3. Näyttelykaveriksi hänetkin saa itselleen lunastaa. Muuten tää tyyppi tykkää masupusuista ja muitten villitsemisestä.

Kimmo: There is no words <3 <3 mun minimies, pikkukopio Pandasta. Tyyppi joka nukkuu mamman kainalossa, mamman kädellä, tykkää pusuista ja paijauksista. Lihamies viimeiseen asti. Kimmo ei ole myytävänä, ei mistään hinnasta. Ainoastaan jos kollin pitämisestä kiinnostunut koti löytyy niin sitten voin harkita, tarkoitan, HARKITA :)

Pentuja voi siis kysellä edelleen: keskimaancattery@gmail.com kerrothan kysyessäsi hieman itsestäsi ja elämästäsi, en mielellään vastaa pelkkiin hintatiedusteluihin.

LEENA & KATE




EVE EDESSÄ, LEENA & KIMMO ALLA




 KIMMO, KÄRPPÄNÄ!




SIT SE KIMMO VÄSÄHTI




 LEENA & KATE CHILLAA






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti