torstai 24. toukokuuta 2012

Isoja Lapsia Jo!

Keskimaan Elves of LOTR täyttävät huomenna 8 viikkoa. Ne ovat kasvaneet ja pulskistuneet, eri tahtiin tosin, muut ovat järkäleitä ja mun kultapoika Kimmo on tullut himpun verran kasvussa perässä. Kaikki ruoka kelpaa, myös kasvattajat käsivarret, hiukset sekä varpaat :(

Pennuista Kimmo (OSH n) sekä sijoitukseen menevä Kimmo (OSH n 03 24) ovat alustavasti varattuja. Perheet tulevat piakkoin poikia katsomaan ja "virallinen" varausstatus päivittyy tämän jälkeen.

Edelleen omaa kotiaan etsii Eve (OSH n 24) joka nimestään huolimatta on uros. Evellä on oikeasti tosi hieno täplärotsi, joten mielelläni hänelle toivoisin näyttelykotia. Mahdollinen osa-omistuskin on keskusteltavissa.

Katerina (OSH n 03 24) tyttönen etsii myös kotia. Olen sanonutkin, että jos en olisi jättänyt tästä pentueesta kollia jatkoon, niin seuraava vaihtoehto olisi ollut Kate. Mitään näyttelyttämistä estävää vikaa ei ole, mutta tärkeintä on että Kate löytäisi aktiivisen ja rakastavan kodin itselleen.

Leena (OSH n 03 24) prinsessa on harkitseva ja riehakas tyyppi samassa paketissa. Leenalla on edelleen mielestäni liian vähän valkoista, eli hän etsii siis lemmikkikotia.

Pitkän mietinnän jälkeen olen tullut päätökseen, että kaikki ei kasvatukseen tai sijoitukseen menevät pennut lähtevät luotani varhaiskastroituna. Toki tämä saattaa pidentää luovutusajankohtaa, mutta kuitenkin kaikille osapuolille se kaikkein paras vaihtoehto. Aina voi keskustella mahdollisesta kasvatuskissan hankinnasta mutta nämä ovat joka kerta erillisiä, yksittäisiä tapauksia ja vaatii molemminpuolista luottamusta.

Jos siis kotonasi on ihanan pennun mentävä kolonen, niin rohkeasti ottamaan yhteyttä! keskimaancattery@gmail.com


EVE OSH n 24 *VAPAA*




KATERINA OSH n 03 24 *VAPAA*
 



LEENA OSH n 03 24 *VAPAA*

 


KARI  OSH n *ALUSTAVASTI VARATTU*

 


 KIMMO OSH n 03 24 *ALUSTAVASTI VARATTU*




JA SOKERINA POHJALLA

Kari "THE" LOL CAT


 

 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti