torstai 31. toukokuuta 2012

PulmuMaarit

Iiiihana neiti <3

Kotona siis tekonimen saanut Maarit, tulevassa sijoituskodissaa jo Pulmu- Maaritiksi kissinainen on aiheuttanut mulle päänvaivaa sekä hauskoja tilanteita. Milloin on nukuttu sievästi, millon harkittu kypärän hankkimista kun pää on kolissut päin seinää :)

Nyt kuitenkin, ensi viikolla Eryn näyttelystä sunnuntaina Pulmu muuttaa sijoituskotiinsa. Pulmu jää siis minun sekä Even yhteisomistukseen; minulle lyhytkarva kasvatukseen, Evelle Willicon kissalasta  pitkäkarva kasvatukseen. Olen todella, todella onnellinen tästä loistavasta tulevasta yhteistyöstä kasvattajan kanssa johon luotan ja jonka kanssa olemme asiosta niin samaa mieltä.

Pulmusta luopuminen ei muutenkaan tunnu kamalan vaikealta, pieni simpsakka neiti muuttaa sijotukseen Even ystävän Taikan luo, jossa jo asuu Eveltä yksi valkonen balineesi, Lulu. Taikaan tutustuin kuin "sattumalta" RUROKin näyttelyssä kun assarivajeesta kärsivänä päätin häntä kysäistä hommiin. Ja Taika suostui, iso kiitos siitä! Joten innolla odotan tämän "kolmen koplan" tulevia edesottamuksia :)

Tässä Pulmunen viime viikolla valmistautumissa Euroviisujen kisakatsomoon


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti