maanantai 7. toukokuuta 2012

DSM!!!

Niin siinä sitten kävi, että rakkaani kilpparitiketti-prinsessa SC Cannonball Frontpage News aka Yumi saavutti DSM tittelin aikarajan jälkeen ja yhdellä KP:lla POH-KIS näyttelyssä 5.5.2012

Näyttelyssä ei muita aikuisia kat IV naaraita ollut (miksi, en tiedä) mutta voitto oli kyllä ihan ansaittu. Tämän kahden vuoden aikana Yumi on kerännyt 19 kategoriavoittoa olematta kuitenkaan ylityypitetty extreme kissa äärimmäisen suurine korvineen. Yumi on todella kaunis tiketti, jolla on äärimmäiset hienot vihreät silmät ja pitkä kroppa.

Pitänee muistaa, että tämän kahden vuoden aikana Yumi on saanut myös yhden pentueen Keskimaan kissalan, tuon TGRLily tyttötrion. 

Haluan vielä blogin kautta kiittää Yumi kasvattajaa Nenaa tästä kauniista naaraasta. HÄNEN ylhäisyytensä on jotain todella lumoavaa omine pienine äksyilyineen.

Tästä on hyvä jatkaa, suunnitelmissa siis seuraava pentue Yumille, kolli olkoon vielä salaisuus!

Iso käsi omistajalta Yumille, well done my princess <3


5 kommenttia:

  1. Tässäkin blogissa parjataan suurikorvaisia veljiä ja siskoja ihan suotta. Ei ne suuret korvat menestystä automaattisesti tuo vaan se kokonaisuus ratkaisee.

    VastaaPoista
  2. Luitko koko tekstin? Jossa tosiaan kirjoitin, että ei ole ylityypitetty vaan puhun ko kissasta kokonaisuutena? JOS kokonaisuus ei ratkaisisi, niin ei tämä kissa olisi tuota 20 kategoriavoittoaan ansainnut. Toisekseen, ei kannata tulla edes kommentoimaan blogiini, jos sitä ei uskalla tehdä omalla nimellään vaan anonyymisti.

    VastaaPoista
  3. "kilpasisko" omistajineen onnittelee Yumia ja Hannaa (sekä kasvattajaa. Hienoa että osataan katsoa kissan kokonaisuutta eikä vain korvia ;)

    VastaaPoista
  4. Tässäkin..no missäs muussa kans? Kiva että kasvattajien silmät aukee sen suhteen ettei kannata yhtä ominaisuutta vaan kasvattaa vaan kokonaisuutta. Koska sen pitäisi ratkaista eikä yhden ominaisuuden

    VastaaPoista
  5. Yumppaselle mammoineen suuren suuret onnittelut vielä tätäkin kautta, kissa on tittelinsä ansainnut piste! <3

    VastaaPoista

Et voi kommentoida anonyymisti