keskiviikko 2. toukokuuta 2012

RUROK 28-29.4.2012

Taas kerran tämä näytelmä Petexpon yhteydessä. Ja itse hommissa pääassarina, joten hommaa piisas :)
Aamuhan alkoi lauantaina messukeskuksen ystävällisen henkilökunnan kulkulupa piinauksella, ei nähnyt äijä, että päälläni roikkui noin yli kymmenen kiloa kamaa ja kädet venyivät kantokoppien painosta, joten sain hänet kuulemma hämilleen tokaisusta että enpäs kaiva lippua just nyt!

Jokatapauksessa, aamu meni säntäillessä sinne sun tänne, koska koneeni oli tietysti hävittänyt laatimani assarijaon ja sitä sitten touhusin la aamuna ja laittelin omat kissani kuntoon. Aamusella olin käynyt nappaamassa kyytiin Jennin, Olgan ja Taavin.

Näytelmissä siis mukana Keskimaan TGRLily Buttercup  OSH n Robert Lubranolla, Keskimaan TGRLily Bubbles ja SC Cannonball Frontpage News OSH f 25 Natalia Sidorovalla ja Imladris Indil Hapci OSH d 24 Charles Spijkerilla. Eli juoksua piisas jopa mulla.

Olgan arvostelua en kerennyt kuuntelemaan, mutta paljon kehuja oli Jennin kertoman mukaan tullut, pentu on kuitenkin Robertin mielestä vielä kesken ja kehittymässä, mutta kuitenkin lupaava. EX2 tuloksena, kisassa vastassa Sultsinan Musti.

Toikku sai kommentia Charlesilta koostaan :) Kontrasti täplissä on hyvä, profiili ex, häntä ex, korvat ex ja silmän väri kehittymässä. Eniten Charles kommentoi Toikun hassua ilmettä, mutta tosiaan EX1 tulos, kutsu TP valintaan jossa sitten voitto osu Toikulle, Pokemonni siis paneeliin.

Sidorovalla ekana arvostelussa Yumi. Paljon tuli kehuja koosta, profiilista, hienosta tickingistä ja AMAZING eye colour! KM tuloksena, kutsu TP valintaan jossa Yumi "pesi" kaksi muuta kilpakumppania ja matka siis paneeliin.

Frances eli Yumi tytär myös Sidorovalla; kehuja täplistä, profiilista mutta kaikkein suurin plussa oli turkin LAATU ja Silmän VÄRI :). Vaikka korvat eivät ole extremet niin passaavat neidin päähän mainiosti. Näin ollen, myös Frances oli tuomarinsa paras lauantaina :). Kaikkein ihaninta oli, että Yumin kasvattaja Nena lapsineen saapui paikalle passelisti katsomaan TP valintoja. Pääsivät tytöt rapsummataan Yumia ja näkemään kun mamma ja tytär molemmat voittivat tuomarin paras kisan. Kiitos jälleen kerran Nenalle tästä mainiosta neidistä joka vaan hurmaa ja hurmaa.

Paneeli olikin sitten aika erikoinen, ns. vanhan mallinen jossa kissaa vietiin tuomarilta tuomarille assarin toimesta. Tämä johtui siis siitä, että tila paneeli alueella oli tosi rajallinen ja homma päätettiin hoitaa näin. Siksi paneelin kesto vähän venyi ja venyi.. noh, tulipa nähtyä, koettua ja tehtyä tämäkin, toivottavasti ei useammin ole tämmöistä :). Omille kissoille ei paneelissa mainetta tai kunniaa sitten satanut.

Näytelmän jälkeen Jenni kotiin, vaihtamaan vaatteet, pari kuskattavaa kyytiin ja syömään. Unimasa tuli himassa tosi nopsaan ja aamullahan odotti taas seuraava rupeama.

Sunnuntaina mukana oli ainoastaa Frances sekä Toivo. Yhden pikkupennun piti tulla mukaan myös, mutta koska sen emo oli päättänyt raijata tytärtään niskasta ja venttihän siellä oli. Toisella kertaa sitten. Frances oli arvostelussa Elena Noskovalla ja Toivo sitten Nurit Pahlilla.

Frances sai paljon kehuja Noskovalta juuri profiilista, silmän väristä, koosta, turkin laadusta ja kontrastista. Eka kertaa mulle sattui Francesin kohdalla EX kisa PikkuPirun kissalan täplikästä naarasta vastaan ja pforiililla, silmän värillä ja turkin laadulla voitto siis Francesille, JEEE!!! WUHUUU!! Kutsu TP valintaan, mutta siellä sitten häviö.

Toivo sai kehuja Nuritilta profiilista, korvista, väristä, kontrastista ja koosta. Joku sitten vaan ei natsannut, joten emme olleet TP valinnassa. Apinat saivat siis lepäillä koko loppupäivän kun mamma paiski hommia. Onneksi paneeli oli totutun mallinen, joten kotiin päästiin lähtemään hyvissä ajoin.

Iso kiitos tästä viikonlopusta kuuluu Jennille, joka jaksaa Olgaa näyttelyihin tuoda ja aina niin upeassa kunnossa. Kaikille viikonloppuna assareina toimineille, kiitos isosti joustavuudesta, oli ilo työskennellä kanssanne. MEGA kiitokset Mialle sekä Taikalle jotka reippaasti ensikertalaisina uskalsivat tulla assaroimaan, kaikki meni UPEASTI! Uusia ihmisiä tarvitaan aina; innokkaita, pelottomia, oma-alotteisia ja reippaita! Samoin iso kiitos Ninalle, joka hetkeäkään epäröimättä suostui assaroimaan sunnuntaina kun tilanne sen vaati! Ilman näitä assareita homma vaan sakkaisi!

Seuraavan näytelmissä vuorossa POH-KIS ja Vaasa tulevana vkl laatuseurassa ;)

Sitten kuvasia Anzelikalta, Heikiltä ja Pirjolta:


SC Cannonball Frotpage News OSH f 25




Keskimaan TGRLily Bubbles OSH n 24





 Imaldris Indil Hapci OSH d 24






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti