tiistai 1. toukokuuta 2012

Ensin Haltijat

Pienenä informatiivisena pläjäyksenä, kaikilla Elea pennuilla on nyt sitten kodit. Ekat ipanat lentää pesästä ennen viikonloppua. Pakko sanoa, että ihania nämä ovat olleet ja haikein mielin heistä luovun, näistä Pandan ensimmäisistä tyttäristä.

Haltijat ovat voineet mainiosti. Kiinteäkin ruoka maistuu, vaikkakin prioriteetti ykkösenä on edelleen mamman tissi. Päästin pennut viime viikolla pois aitauksesta. Kuitekin vapun aikaan kasasin aitauksen uudestaan, nämä ipanat kun unohtivat täysin hiekkalaatikon merkityksen ja useimmiten ei sinne asti keretty vaan hiekkalaatikkona käytettiin ihan muuta paikkaa nimimerkillä: lakanapyykkiä paljon pessyt.

Kyseleyitä näistä pennuista on tullut, mutta ei vielä mitään merkittävää. Melkein mietin, että kenelle jaksan meiliin edes vastata, kun noin 50% kyselyistä on tyyliin: mitä maksaa?. Tämä kun aiheuttaa aina sen jatkokysymys sarjan; kerrotko lisää itsestäsi, mitä tiedät ko rodusta ja minkälaista pentua etsit.

No enikeis, haltijat ovat ihania. Edelleen lemmikkikotia etsii Leena, jossa mielestäni on liian vähän valkoista. VASTUULLISELLE kasvattajalle jonka tunnen ja jonka kanssa olen samalla aaltopituudella VOISIN harkita hänet myydä kasvatukseen, koska tytössä on tosi hyviä ominaisuuksia.

Kate on porukan kaunotar, hän etsii näyttelyistä kiinnostunutta kotia, mutta lemmikotikin käy. Tosin pennussa ei ole mitään vikaa, joten ihan priimaa tämä ihanuus on.

Kari, tuo musta paholainen etsii myös näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Kari on varsinainen villikko ja tuholainen, jos musta itämainen siis kiinnostaa, niin kannattaa ottaa yhteyttä. Mahdollisesti olen valmis ko pennusta tekemään osaomistus sopparin.

Eve, tuo täplikäs pikkumies on ihan erityishieno! Tässä vaiheessa täplät ovat pieniä, sievä ja selvärajaisia! Ihan mahtista! Joten näyttelykotia etsii hän.

Kimmo, aah Kimmo! Hänestä en ole valmis luopumaan muuten kuin sijoituskotiin joka kestää jonkin aikaa toimivan kollin pitämistä. Kimmossa on jotain niin maagista, että olisi tyhmää olla käyttämättä häntä jatkossa.

Semmoisia ipanoita he :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti