maanantai 16. joulukuuta 2013

Seitsemän pientä kääpiötä.. ja Lumikki

Kiireinen vuosi, erittäin kiireinen.

Olga (Keskimaan TGRLily Buttercup) yritettiin astuttaa aiemmin jo tänä vuonna parilla eri kollilla. Tuloksia ei tullut vaikka edellisellä kerralla jo uskottiin sijoituskodin kanssa että nyt tärppäsi.

Kolmas kerta toden sanoi ja niinpä Olga oli tiineenä. Koska Jenni jännitti synnytystä hain Olgan sitten luokseni synnyttämään mikä olikin viisas valinta näin jälkikäteen ajatellen. Olga nimittäin synnytti 25.11 kahdeksan, siis OIKEASTI kahdeksan pentua :O. Näistä yhden menetimme parin vrk ikäisenä mutta nyt pesässä tuhisee 7 pienokaista.

Värijakauma on seuraavanlainen: 3 solidia suklaata, 1 suklaatäplikäs, 2 ruskeatäplikästä ja 1 musta. Kaikki muut ovat poikia paitsi yksi solideista suklaista joka on tyttö, sanomattakin selvää että tämä pentu jää jatkokasvatukseen ja tulee etsimään itselleen myös näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Muut sitten etsivät itselleen toisenlaisia koteja. Pakko myöntää että toinen ruskeatäplikkäistä pojista on HIENO, joten mietin että miten sen kanssa toimitaan.

Tällä hetkellä pennut täyttävät 3 viikkoa ja ovat aloittaneet jo maistelemaan kiinteätä ruokaa. Tämä sen vuoksi että jengi on isohko, jopa mielestäni suuri kun miettii normaaleja nelosten pentuekokoja. Kahden pennun kanssa painitaan painonnousun kanssa, mutta onneksi varsinkin nämä tyypit ovat ne jotka eniten viihtyvät kiinteän ruuan äärellä. Pidetään peukkuja että kaikki menee hyvin ja apinat kasvaa.

Myöhemmin nämä pennut tullaan nimeämään Grimmin Veljesten seitsemän kääpiön mukaan, vaikkakaan tuolloin Grimmin satupojat eivät vielä kääpiöitä nimenneetkään.

Pennut tullaan kuvaamaan piakkoin joten kuvasaastetta luvassa. Lisää infoa pennuista saa s-postilla: keskimaancattery@gmail.com

Pentue on yhdistelmästä:

SC Idream OSH b 22 & Keskimaan TGRLily Buttercup OSH n




1 kommentti:

  1. Onnea pennuista! On siinä kyllä sitten vilskettä muutaman viikon päästä! :)

    VastaaPoista

Et voi kommentoida anonyymisti