tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kesän 2013 Hankasalmi

Viime kesänä pyörähdin ekan kerran Kes-Kisin järjestämässä näyttelyssä Hankasalmella, keskellä kauneista Keski-Suomena. Sinne siis myös tänä vuonna.

Mökkiseuralaisinani oli Tarja ja Jelena sekä 2* Rexsejä, omistani mukana Maza, Pätkis ja ekakertalainen Lara.

Lauantaina kaikki kissani arvostelussa Stephe Bruinilla. Pätkis sai kehuja koosta ja väristä, kuvio saisi olla selvempi ja ilma tickingiä. Mutta summa summarum, saimme CACS sertin, neljännen sellaisen mutta TP valintaan meille ei kutsu tullut.

Maza sai kehuja koosta ja päästä. Silmät hieman liian syvällä mutta klassisen enkkutyylisen simksun tie vei TP valintaan. Jossa se sitten peittosi muutaman muun junnukilpailijan, jopa Siirin jota en olisi uskonut ja matka johti paneeliin. Siellä sitten ratkaisevalla tuomariäänellä tuli häviö. Eniten ehkä nauratti kun tuomari meinasi koko ajan lauantaina kirjoittaa Mazan arvosteluseteliin avoimen luokan sertin vaikka se ei vielä viime vkl sitä ansainnutkaan.

Pikku Lara olikin sitten yllätys! Pikkuprinsessa kävi aamulla värintarkastuksessa (juu, tiedän minkä väriseksi olen sen rekannut ja ihan oikein mutta halusin että pikkulikka ja vähän lisää käsittelyä) ja sitten vielä iltapäivän laatuarvostelu. Paljon kehuja tuli kilpparin värijakaumasta, kuviosta, silmänväristä ja luonteesta. Valkoista saisi toki olla hieman enemmän mutta ihan riittävästi sitä on. TP valinnoissa tuli vastaan Leenan ja Jarin kasvatti Onni jonka uskoin nappaavan TP tittelin, mutta toisin kävi! Onni on HIENO! Niinpä siis luetteloa selailtuani huomasin, että Lara on la kahdesta pennusta se toinen, joten Lara oli myös Kategorian IV paras pentu!

Sunnuntaina kaikki kissat Veikko Saarelan pöydällä.

Pätkis sai kehuja koosta, kuviosta ja kontrastista. Pää saisi olla pidempi ja häntä. Silmänväri on ihan jees. Kuitenkin CACS serti, käytiin TP valinnassa missä pelin veti kotiin Matti!

Maza sai myös kehuja koosta ja päästä. Korvat ovat hienot ja hyvin asettuneet. EX1, kutsu TP valintaan jossa Maza jäi kakkoseksi junnuista ja Siiri paneeliin, Hyvä Siiri!

Lara pentuna sai paljon kehuja väristä, täplistä, korvista ja ERITTÄIN hienosta silmänväristä. Yleisvaikutelmana lupaava pentu, valkoista saisi olla myös naamassa vähän lisää. Mutta TP pentu ja siten myös sitten kategorian IV paras pentu! Hieno aloitus Laralle.

Pätkiksen kanssa suunnataan seuraavaksi hakemaan 3 luokkaan ulkomainen serti, joten toiveissa on että herrasmies vielä valmistuu SC titteliin.

GIC Idream OSH b 22 omistajat: Keskimaan & Jalecat's cattery, kuva: Leena Varinen




Lara muutti eilen sijoituskotiinsa Siken luokse ja kuulemma hirmuinen ralli oli jo illalla käynnissä. Larasta tulee jossain vaiheessa Keskimaan äiti-kissi jahka se tuosta kasvaa ja käy muutamassa näyttelyssä pyörähtämässä.

Keskimaan Turtle Tricolor *Lara* OSH f 03 24





1 kommentti:

Et voi kommentoida anonyymisti