perjantai 7. joulukuuta 2012

Ihmeet lentää pesästä

Taas on tultu siihen minulle ikävään ja uusille kodeille ihanaan tilanteeseen, että syyskuun alussa syntyneet lapset pakkaavat reppujaan ja lentävät pois kotipesästä.

Kasvattajalle tämä on omalla tavallaan raskasta aikaa, onhan niiden ipanoiden kanssa viettänyt tiiviisti aikaa vähintään sen 12 viikkoa, auttanut elämän alkuun ja vahtinut että niistä tulee sosiaalisia ja ihania lemmikkejä itse kullekin. Olet kuvannut pentuja, hoitanut, rokottanut, madottanut ja vastaillut posteihin ja kyselyihin. Riehunut astetta enemmän rätti ja moppi kädessä, jotta kotisi on suhteellisen paraatikunnossa vierailijoita varten. Mutta iloiseksi kasvattajankin tekee uuden kodin ilme kun se vihdoin saa pakata uuden perheenjäsenensä boksiin ja suunnata kotia kohti.

Eilen itsenäisyyspäivänä muutti Matti. Sillä on uudessa kodissaan kaverina tammikuun pentueesta mustavalkoinen bicolor Jelena. Matti on sen verran rennon laiska punanassu, että varmasti sopeutuminen sujuu mainiosti. Matti tulee jäämään omaan kasvatukseeni ja niinpä perheellä on vastuu Masan kanssa elämisestä. Haluan siis toivottaa Masalle hyvää jatkoa, näemmä pian ;)

Tänään illalla reppunsa olalle heittää Maria. Sen matka suuntautuu Nina ja Jannen perheen luokse Pornaisten suuntaan. Perheessä on Marialle tarjolla kaveria lyhyellä ja pitkällä karvalla, onhan siellä odottamassa myös täplämies Kimmo. Maria on ollut alusta alkaen hyvin harkitseva syssi-prinsessa, mutta kun se "avautuu" niin se on varsinainen kainalonukkuja *sydän*. Hyvää matkaa Marialle, onnellisia kissanpäiviä.

Sunnuntaina näillä näkymin Nelli suuntaa kotiinsa Seinäjoelle, perhe on tulossa sitä silloin hakemaan. Nelli on porukan äänekkäin ja läheisyyden hakuisin, joten uskon että suhteellisen pienet lapset tulevat viihdyttämään Nelliä enemmän kuin tarpeeksi.

Tästä nopeasti laskien, koti on pennuista tyhjä sunnuntaina. Taas on yksi reilun 12 viikon mittainen rupeama takana. Oikeastaan huokaisen helpotuksesta, koko vuosi 2012 on ollut rankkaa aikaa joten todella toivon, että vuosi 2013 olisi hieman rauhallisempi, PAINO sanalla TOIVON :)

 MASA






MARIA




NELLI



 KOKO PORUKKA





1 kommentti:

  1. Täällä jo ihan täpinässä... syssiprinsessa saapuu valtakuntaansa muutaman tunnin kuluttua. Ihanaa!! ♥♥

    VastaaPoista

Et voi kommentoida anonyymisti