keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Unna, Keskimaan Elf Eowyn etsii kotia!

Unnan perheeltä tuli viesti, että kissa etsii nyt uutta kotia..

Unna on stressannut alussa uudessa kodissaan hälinää sekä remonttia, se on oireillut vatsallaan. Mitään vikaa kissasta ei ole löydetty, mutta sen ruokintaan on kiinnitetty huomiota ja sitä on vaihdettu, nyt Unnan masu voi hienosti.

Tällä hetkellä tilanne siis Unnan kodissa on se, että siellä vierailee omistajan veli aina viikonloppuisin, tämä vieras on allerginen kissoille. Koska siivoamallakaan lemmikkikodista ei saa karvatonta tai allegiavapaata, ovat he tulleet siihen tulokseen, että Unnalle pitää löytää uusi koti.

Unna on pennusta saakka ollut reipas, sosiaalinen ja erittäin ystävällinen kissa. Se on tottunut muihin kissoihin, koiriin, lapsiin sekä elämän ääniin. Unna on leikattu, rokotettu, madotettu, sirutettu sekä rekisteröity. Unna on Kimmon sisko ja syntynyt 22.3, hän on ruskeatäplikäs bicolor neiti.

Minä kasvattajana kerron mielelläni Unnan alkuvaiheista lisää, kissan nykyisen omistajan yhteystiedot saa sitten minulta. Toivoisin että Unna löytäisi itselleen loppuelämän kodin, missä se saa olla kissa ja tehdä kissan elämään liittyviä asioita, mitään vaihtoehtokotia en kissalle toivo vaan sellaisen, joka haluaa siitä pitää huolta sen loppuelämän ajan.  Ainoana "ylimääräisenä hommana" on Unnan erikoisruokavaliosta huolehtiminen.

Jos kiinnostuit Unnasta, ota yhteyttä vaikka minuun s-postilla: keskimaancattery@gmail.com

Tässä Unna, Keskimaan Elf Eowyn OSH n 03 24











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti