maanantai 26. marraskuuta 2012

TUROK 24-25.11.2012

Turussa käytiin...

Lauantaina änkesin itseni Jarin ja Leenan kyytiin käymään Turussa, tämä sen takia että tietynlaisia "sotasuunnitelmia" on tehtävä Pätkistä ajatellen, matka meni allekirjoittaneen aamun sakkaamisesta ja reippaasta ylinopeudesta motarilla (olin siis myöhässä, osa tavaroista jäi aamulla kotiin ja jouduin ukarin tekemään) huolimatta mukavasti, perillekin päästiin :).

Ilman kissoja lauantaina näyttelyssä ollessani sain esittää Outin ihania ragdolleja tuomarille sekä kannella kissoja paneelissa. Näistä erityisesti mainittakoon elämäni cooni Max, joka ekaa kertaa kastraatti uroksissa kisanneena pääsi myös paneeliin. Max on erittäin näyttävä cooni, niin iso, kiltti ja HIENO!

Kotimatkallekin päästiin paneelin jälkeen ja illalla päätä tyynyyn laittaessa mietin, että jopa on hullu harrastus :).

Sunnuntaina sain sitten mukaani ihanaisen Kimmon, Pätkis oli myös ilmoitettu sunnuntaille, mutta koska pojat ovat halunneet harrastaa miesten välistä rakkautta, niin joku on roikkunut Pänän niskatukassa ja sitä nyhtänyt, tässä syy miksi mies jäi kotiin. Noh, onhan näitä näyttelyitä, ukko kun ei vielä tytöistä tajua niin eipä oo kiire.

Aamu meni Turussa hanskatessa Outin kissoja arvosteluihin ja siinä välissä juoksin käyttämässä Kimmon arvostelussa. Dortella se oli, niinkuin PIROKin näyttelyssäkin, joten mitään ihmeellistä en edes odottanut. Tällä kertaa arvostelussa kuitenkin sanottiin, että sillä on ihan älyttömän hienot täplät ja kontrasti (PIROKissa ne olivat vain ihan kivat). Korvaa saisi olla enemmän ja alempana sekä hieman tuomaria häiritsee Kimmon silmänmuoto joka tuo vilkkarit välillä esille. Tosin kipeä se kissa ei ole, mutta isälläänkin välillä ne näkyy. Värin paras siis hävittiin ja TP valinnassa jäätiin toiseksi. Kuitenkin tärkeintä on, että Kimmo on luonteeltaan tosi "pelle" se ei räyhää eikä mätkytä, ikää 8kk ja painoa 3,8kg eli iso poika siitä tulee, uskokaa pois.

Paneelissa taas kissojen esittämistä, kamojen pakkaamista, Kennelpoika kotiin ja Kimmon palautus. Sitten kotiin nukkumaan ja keskiyöllä vielä yksi kiekka heitettävänä.

Kivaa oli kavereiden kanssa, en muista milloin olisin viimeksi nauranut niin vedet silmissä (tai siis muistan, se tais olla näillä parilla viime reissulla, Uppsala *Vittulsberg* ja Seinäjoen hulvaton matka *sinä, nuori ja viaton ei mahdu samaan lauseeseen*). Mutta näistä mukavista hetkistä saan kiittää ystäviäni.

Jos  Turussa mopo keuli, niin en usko että se pysyy yhtään enempää aisoissa tulevana viikonloppuna kun suuntaamme kohti Riikaa xD

Tässä älyn jättiläiset Leenan ikuistamana, Kimmo Kivimies ja kasvattajan pelastusrengas:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti