torstai 15. marraskuuta 2012

Elli käyntiä ja sen sellaista

Naureskelin eilen itsekseni, kun raahasin ns. Kekkosen porukkaa elli käynnille. Eka pennut sekä emo kotoota, sitten  noukkimaan Teppo kyytiin, ellille, sieltä pennut ja emo himaan, Teppo kotiinsa ja sitten erään, vielä salaisuuden pimeän verhon taakse jäävän kissan sopparia tekemään. Kaikki siirtymätaipaleet puhuin puhelimessa. Oikeasti, melkomoisen tyypillinen päivä kissankasvattajan elämässä, vaikkakaan ellillä ei käyty minkään sairauden takia vaan muista syistä.

Näitähän ovat, että pikkukissat saivat ekoja rokotuksia, kaikki olivat terveitä ja reippaita kissan alkuja, painoa jokaisella yli kilon ja terveet pentupaperitkin saatiin. Joulukuun alussa mennään 2 rokotuksille, laitetaan siruja sekä leikataan molemmat tytöt. Mulla on oikeasti ihan parhaat luotto-ellit!!

Samalla annettiin rokotus pentujen emolle sekä hänestä uudet verikokeet. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, suunnitelmia kyllä on. Teppokin sai piikkiä persiiseen ja suhteellisen teini-angstaavana jouduttiin hieman tempoilemaan verikokeen kanssa, saatiinhan se sitten viimein. Nyt siis odotamme tuloksia ja sen jälkeen voidaan miettiä astutuksia. Tepolle on suunnitteilla kaksi morsianta jonka jälkeen sen kulkuset lähtee ja se siirtyy sijoituskotinsa, Henrin ja Aleksin omistukseen. He ovat todella hienosti Teppoa hoitaneet, joten iso kiitos kuuluu heille!

Iltaisen "lenkkeilyn" jälkeen fiilis oli lähinnä puhkinainen. Mutta tätähän tämä on ja kyllä sen aina kuitenkin aina jaksaa. Paperit ovat täyttämistä vaille valmiit, joten niitten kanssa varmaan aherran koko tulevan viikonlopuna. Vaikka rekkarointi maksut nousevatkin ensi vuonna, tulevat ne sitten vuonna 2014 alaspäin. Mielestäni ei ole mikään syy olla kasvattamatta tuon takia, eihän tätä rahasta tehdä, harvemmin kasvattamisesta mitään jää plussan puolelle. Mutta suunnitelmat kuroutuvat kasaan pikkuhiljaa ensi vuotta ajatellen.

Tiedän että pentujen kodit ja uudet omistajat: Nina, Anu ja Taru perheineen odottavat piukkunakkeja kotiutuviksi, mutta odottakaa vielä hetki jookos :)

Masa ja Nelli (ent. Maxi) halusivat eilen poseerata, Maria meni taas pienen syssi-pikajunan vauhdilla, että jos saisin siitä vkl parempia kuvia. Sillä aikaa voitte seurata Marian odottelua täältä. Sieltä löytyy tosiaan muutama muukin uutinen.

Tässä Masa & Nelli:








Vielä pienenä huomautuksena, jos olet kiinnostunut tulevista suunnitelmista, voit olla yhteysessä minuun s-postilla: keskimaancattery@gmail.com

3 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä hurmaavat syssilapset ja Masa on NIIN ÄIJÄ!! <3

    VastaaPoista
  2. Syssi-pikajuna. :D

    Odottavan aika on tunnetusti _pitkä_ mutta sitten toisaalta... hyväähän ei odota koskaan liian kauan. Eiköhän tästä selvitä. ;)

    Lentopusu pienen pikajunan perään! ♥

    VastaaPoista
  3. Masa on MIÄS :). Siinä on niin paljon isäänsä että välillä naurattaa. Ja punaisena poikana se on kyllä hieman, noh, yksinkertainen :)

    VastaaPoista

Et voi kommentoida anonyymisti