maanantai 16. heinäkuuta 2012

PIROKki Porissa

Tännekin me mentiin!

Aamulla lähtö, etappi auton vaihtoon (siis suurempaan) ja let's menoks! Hyvissä ajoin oltiin Porissa, laittelin pikkupojat ja Toivon majapaikkaan ja sitten hommiin!

Itse tein töitä lauantaina Stephe Bruinille jolla arvostelussa oli Kimmo sekä Kari. Toivo oli Eva Wieland-Schillalla, joten sinne sain punanutun kiikutta iltapäivällä.

Molemmat pennut saivat paljon kehuja, Kari turkin laadusta ja hännän pituudesta, profiilikin oli kiva. Kimmo sai sitten kehuja turkin laadusta, profiilista, silmien muodosta sekä YLLÄRI, kuviosta. Tuomarin mielestä molemmat pennut ovat tosi lupaavia, mutta Kimmo näyttävämpänä pyyhkäisi sitten veljensä ohi paneeliin.

Toivo sai ongelmitta sertin luokasta 9. Se hurmasi Playboyn tyylillään tuomarin puskemalla ja purisemalla, paljon kehuja ja koska toinen kolli (Mirjamin Elvis, joka on ihana <3 sininassu) oli hieman huonolla tuulella, pääsi Toivo paneeliin.

Paneelissa Toivo sekä Kimmo sitten voittivat vastustajansa molemmilla äänillä.

Näyttelyn päätyttyä reissasimme matkaseurassa kohti Hiidenharjun hotellia, majoituimme mukaviin huoneisiin ja lähdimme nauttimaan pientä iltapalaa hotellin ravintolaan. Ihan kamalaa juhlimista ei jaksanut, mutta muutama muki siinä tuli kumottua.

Sunnuntai aamuna kamat kasaan ja takaisin Urheilutalolle. Omista kissoista Kimmo ja Toivo Anne Velandilla (jolla myös assaroin) ja Kari sitten Laura Buranilla.

Kari oli Lauran ainoa pentu, mutta mielihyvin hän sen nominoi. Paljon kehuja tuli silmänväristä joka on kehittymässä upeaksi, hienosta pään kolmiosta, turkin laadusta ja hännästä. Olin todella otettu arvostelusta.

Toivo sai sitten Annelta vikan sertin luokassa 9 ja valmistui näin Championiksi. Koolla ja hieman paremmalla päällä sitten kisasimme taas Mirjamin Elvistä vastaan ja saimme paikan paneelissa.

Kimmo sai paljon kehuja turkista, päästä, korvista ja erityisesti kuviosta. Vastassa TP valinnassa oli vastassa sininaamio simsku tyttö, mutta koska Anne oli niin vaikuttunut Kimmo kuviosta, oli Kimmo sitten TP.

Paneeli oli siis jälleen kerran omalta osaltani jännittävä. Toivoa vastassa sama simsku paneelissa kuin lauantaina. Äänet tasan ja Eric Reijers ratkaisemaan. Omaksi kummastuksekseni Toivo sai sitten Ericin äänen ja oli paras aikuinen uros. Kimmo ja Kari pennuissa vastakkain :D :D Äänet tasan ja jännityksellä katselin että mitäköhän tapahtuu kun melkoinen kuhina oli paneelissa ja tuomareiden kesken. Eric kuitenkin päätyi antamaan äänensä Kimmolle ja näin sekä Toivo että Kimmo nappasivat tuplavoiton viikonlopulta :).

Näyttelyn päätyttyä pakattiin auto (jopa ne roskiskamat aka pokaalit) ja matka kohti kotia alkoi. Pikkasen väsynyttä porukkaa oli, joten nauru raikas, hauskaa oli ja voi tsiisös, näitten tyyppien kanssa mä matkustan ihan varmasti uudestaankin.

Kotiin päästyä päätä tyynyyn ja unten maille (siis melkein heti).

Iso kiitos Toivon kummitädille Henriikalle Toivon ja Kimmon kantamisesta paneelissa molempina päivinä. Ja sille eräälle rakkaalle joka Karin kantoi <3 <3.

Ja sitten kohti uusia viritelmiä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti