keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Norja, Kristiansand & Eiken

Johan sitä oltiinkin Puolan reissun jälkeen tarpeeksi monta viikkoa kotona :D

Veenan ja Carolynnin kanssa ollaan keskusteltu kissoista ja kasvatuksesta jo pidempään FBssä ja kun kuulin että aikovat astuttaa Divan Hidalgolla olin että jei! Pentuja odoteltiin ja kun ne syntyivät niin ensin olin ajatellut että kotiin muuttaisi Jimmy, lilatäplikäs poika; sinänsä jännä koska en ole ehkä ikinä ollut mikään hirmuinen diluutiofani. Kuitenkin erinäisten sattumien kautta päädyimme kuitenkin tulokseen että kotiin muuttaakin Icandy, suklaatabbynaamio simsku. Tämäkin jännä päätös koska viimeisin kotiin muuttanut simsku on jo vuosien takaa :D

Niinpä sitten varailin lentoja Oslon kautta Kristiansandiin ja päädyimme elokuun viimeiseen viikonloppuun, samana viikonloppuna ko. kaupungissa oli myös näyttely mihin päätimme osallistua porukalla lauantaina.

Aikaisella aamulennolla Oslon vaihdolla pääsin vihdoin perille ja Carolynn sekä Icandy aka Gollum olivat minua vastassa. Ystävällisesti sain viikonlopun majoittua Carolynnin luona :). Iltapäivällä kasvattaja Veenakin tuli junalla Eikenista viettämään viikonloppua kanssamme.

Perjantaina evästettiin illalla sushia (ylläri!) ja pääsin maistamaan myös valas-sushia (nyt ei sitten vedetä niitä herneitä nenään). Ilta venähti myöhään ja vihdoin oli ihan pakko laittaa pää tyynyyn koska hereillä oli tullut oltua jo lähemmäs 20h.

Lauantai aamuna ylös kukonlaulun aikaan ja näyttelypaikalle. IV kissoja ei paljon ollut mutta kahdella tuomarilla arvostelussa sekä rinnakkaisessa. Sain ilokseni viedä ison rakkauteni Hidalgon arvosteluun ja vielä oman pentuni pentueluokan arvosteluun. Gollum sai hienon arvostelun (se on yksi tasapainoisimmista näkemistäni pennuista vähään aikaan aivan MIELETTÖMÄLLÄ turkinlaadulla) mutta hävisi TP valinnassa. Gollum ja sisarukset Jimmy & Nikita olivat kuitenkin IV paras pentue :).

Lauantai iltana kävimme syömässä ystävien kanssa varsin kivassa pihvipaikassa ja ilta venyikin aika myöhäiseen :D

Sunnnuntaina kävimme viemässä Veenan takaisin kotiin Eikeniin ja syömässä lunssia paikallisessa hotellissa. Samalla tapasin myös muita kissoja; kilpparitytöt sekä Tigerin että Batmanin. Ihania kissejä! Kiire meinasi tulla kun ei olisi tohtinut millään lähteä, mutta viimein auto kohti takaisin Kristiansandia, Gollum ja tavarat matkaan sekä kentälle. Vaihtolennon kanssa Oslon kautta kotiin kävi tie.

Reissu oli MAHTAVA! Kaikesta vieraanvaraisuudesta kiitos Carolynnin perheelle sekä Veenalle. Tuntuu kuin olisin saanut taas muutaman erittäin hyvän ystävän lisää ja toivottavasti tapaamme taas pian!

Tässä vielä linkki Attack's catteryn blogiin joka on englanniksi:

Attack's


Ja sitten kuvia!

Otetaan rennosti näyttelyssä




Isi ja poika




N'Attack's ICandy SIA b 21 aka Gollum




Isi Hidalgo 

(mulla on joku addiktio täplikkäsiin poikiin :D)



Milla 
(kuva Veena)



Gollum arvostelussa
(kuva Veena)




Hidalgo 
(kuva Veena)




IV paras pentue 
(kuva Veena)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti