tiistai 1. heinäkuuta 2014

Taistelijat TMNT

Kun kaikki ei mene kuin Strömsössä...

Lara, tuo kilpparitäplikäs bico tyttönen muutti minulle takaisin sijoituskodistaan. Samoihin aikoihin sillä alkoi kiima ja koska kolli jota sille olin suunnitellut oli hollilla niin eikun hommiin.

Kesäkuun 4. Lara synnytti 5 pentua, yhden enkelipennun ja 4 hengissä olevaa. Lapsosia kuivaillessani kohtasi minua ihmetys ja kummastus. Yksi pennuista oli ruskeatäplikäs bicolour mutta 2 ruskeaa klassista tabbya :O. Suurin järkytys oli kun vaaleinta pentua kuivatessa se alkoikin muuttua punaisemmaksi ja täysin kuivana kuviokin näkyä. Ja valkoista. Jolloin oli pakko ottaa haloo Ninnulle että PR****, punainen klassinen tabby valkoisella :D

Sen jälkeen kaikki ei sujunutkaan niin valoisasti. Kaikesta yrittämisestä huolimatta Laralta ei tullut maitoa pentujen ruokkimiseen. Muuten se on kuitenkin hoitanut pienet mallikkaasti, mutta lopun ajan ihmiskäsi on saanut letkuttaa näitä pieni kolmeen ikäviikkoon saakka, voin kertoa että ihan tarpeeksi rankkaa on ollut. Ninnu on ollut tarpeellisena apuna kun ei enää omat silmät ole pysyneet auki tai ei ole jaksanut. Tästä kiitos TAAS kerran Ninnulle.

Huomenna ipanat täyttävät 4 viikkoa. Ja kiinteätä ruokaa on vedetty innolla jo reilu viikko. Yleensä ei niin viisaat nelospennut osaavat jo suunnistaa lautaselle syömään itse, ehkä ne ovat saaneet jonkun ylimääräisen aivosolunkin jostain. Kasvun seuraaminen on ollut rankkaa ja täynnä sellaisia kuoppia ettei paremmasta väliä. Mutta ollaan selvitty ja selvitään tästä eteenpäinkin.

Pennuista varmasti varattu on tuo punanakki, jota Rafaelloksikin kutsutaan. Kaksi ruskeatabby poikaa ovat vapaana. Samoin ruskeatäplikäs "Kimmo Jr" joka on porukan pienin, jonka kasvua seuraan haukan lailla ja pidän peukkuja että siitä ihan vielä kissakin kasvaa. Rakkaita nämä ovat minulle kaikki.

Isojen petueiden kohdalla olen joutunut yleensä avittamaan kasvua, en tämän kokoisen. Ja tämä tuleekin olemaan Laran ainoa pentue. Tämän jälkeen Lara leikataan ja se tulee etsimään itselleen loppuelämän kodin. Kissa on ihana, se on hieman varautunut vieraita kohtaan mutta kun sen luottamuksen saavuttaa niin se on mitä ihanin kehrääjä ja puskija. Lara ei ole ison lauman kissa eikä sellaisen missä on dominoiva kissa. Se tulee toimeen sosiaalisten, kilttien ja muut hyväksyvien kissojen kanssa, kuten minulla esim. Riston. Joten Laraakin voi kysellä.

Tabbyista ajattelin aiemmin että jaaha, kaksi ruskeaa klassista tabby poikaa. Kuitenkin tänä aamuisen tarkastelun perusteella pesässä mönkiikin 1x n 22 poika ja 1x f 22 tyttö :D :D Tiku ja Takuliina :D

Sitten ihan muutama kuva:


Kun me oltiin vielä pieniä:





Ja nyt kun me osataa jo syödä:






Ja lisää informaatiotahan saa meilillä :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti