tiistai 2. syyskuuta 2014

Puola, Lodz

Kun maaliskuun ipanat syntyivät ja siellä joukossa oli yksi mustavalkoinen kivanoloinen naaras, oli sille heti koti tiedossa.

Järjestelemisen ja suunnittelemisen jälkeen pakkasin Tuman ja kamani kasaan ja otin nokan kohti Puolaa. Ystäväni Anna on aina ollut "heikkona" mustavalkoisiin ja koska olemme ystäviä jo pidemmältä ajalta, ei minulle ollut minkäänlaista ongelmaa että Anna Tuman halusi osaksi omaa kasvatusohjelmaansa.

La iltana siis saavuin Varsovaan josta matkasimme Lodziin. Sain asustella Annan luona maanantaihin asti jolloin lensin takaisin kotiin ja halailla Annan omia kissoja, AIVAN IHANIA!

Tutustuttiin Lodziin, shoppailtiin, hengailtiin ja käytiin sunnuntai syömässä Annan loistavien ystävien kanssa! Siitä onkin pitkä aika kun olen viimeksi nauranut niin vedet silmissä hassuille jutuille :D

Iso onni elämässä on, että on ystäviä ympäriinsä joiden kanssa ajatukset menevät yksiin, voit viettää aikaa heidän kanssaan ja pitää kivaa. Ja tutustua omien ystävien kautta uusiin ihmisiin joista tulee myös läheisiä. Isoin kiitos kuuluu Annalle kaikesta, pusuja Tumalle ja nähdään taas pian!!


Prince of Finland, MRichard :)





Anna's lovely sealpoint siamese, Anakin







FI*Keskimaan Tumaini of PitchBlack



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti