torstai 18. syyskuuta 2014

Kaikenlaista...

Aina sattuu ja tapahtuu...

TMNT pennut kasvaa ja komistuu Ninan luona. Koska allekirjoittanut keräsi koko sarjan syksyn flunssaan (poskiontelotulehdus ja keuhkoputken tulehdus) ja makasin viikon sängyn pohjalla, en ole päässyt heitä katsomaan. Onneksi Nina jaksaa ottaa kuvia ja niitä laitella :)

Aiemmista suunnitelmista poiketen päätimme nyt kuitenkin myydä Michan ihan lemmikkikotiin. Omaan kasvatukseen jää Raffeli *Punanakko*, Don on hurmannut itselleen lemmikkikodin ja Leo muuttaa todennäköisesti ensi kuussa, minne, sitä ei kerrota vielä :D. Joten heidän osaltaan kaikki ihan hienosti.


MICHA, ENSIMMÄINEN OIKEALTA, ETSII LEMMIKKIKOTIA!




Kotona majailee vielä Eva & Cata tytöt jotka etsivät itselleen lemmikkikoteja. Ovat reippaita ipanoita, tottuneet oikeastaan kaikkeen ja toiset kissatkaan eivät ole ongelma. Mutta kumpikaan tytöistä ei ole kissa jonka paikka on kodissa missä ei kestetä sitä että kattimatikainen on koko ajan iholla :D


EVA, ETSII LEMMIKKIKOTIA!





 CATA, ETSII LEMMIKKIKOTIA!




Gollum (nykyään tunnettu myös Totorona koska Carolynnin tytär Cassy on Japani-fani) on sopeutunut LOISTAVASTI! Olen niin iloinen, onnellinen ja täynnä suurta rakkautta tätä siamin poikaa kohtaan ettei ole tosikaan! Gollum on alusta asti ollut reipas, avoin, sosiaalinen ja kaikkien kanssa toimeen tulevat. Nykyään se on myös hyvin leimautunut minuun koska kaiken aikaa kulkee perässä ja touhuaa (eka kissa joka oikeasti seurailee ja auttaa siivouksessa). Niin ihana kissa! Ja niin tasapainoinen pentu! Aivan jäätävän hienot pointit jo tuon ikäisellä suklaalapsella.

Muuten kaikki hienosti. Muutamia suunnitelmia tehty mutta niiden toteutumisesta ei ole mitään takeita. Allekirjoittanut kun on nauttinut elokuustaan täysin siemauksia koska on saanut nähdä ulkomaisia ystäviään ja viettä ihan SUPER HAUSKOJA reissupäiviä :).



GOLLUM, OSALLISTUU KAIKKEEN!!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti