maanantai 12. elokuuta 2013

KUVIA!

Kuvia viikonlopun näyttelystä muutamista tyypeistä :)

Ekana Riiviö eli Keskimaa Elf Gwestiel OSH f 24 joka on jäämässä kissalan kasvatuskäyttöön. Mitä todennäköisimmin muuttamassa melko piakkoin omaan sijoituskotiinsa. Tässä mainittakoon että Riiviön sisko Choko etsii vielä itselleen omaa lemmikkikotia, lisää infoa meilillä keskimaancattery@gmail.com






Tokana "Keke" eli Keskimaan Hobbit Folco SYS n 03, Flairyn komeaakin komeampi velipoika joka tuomareitten mukaan pesisi veljensä mennen tullen jos valkoista olisi hieman enemmän. Kiitos Maiju kun jaksat Kekeä tuoda esille!









Kolmantena "Flairy" Keskimaan Hobbit Fosco SYS n 03. Niin ihana pörhöhäntä, kovin avoin, ystävällinen ja rakastava pikkumies. Kiitos Ninalle joka rakastaa kaikki Keskimaan klaanilaisia kotonaan, niin myös Flairya.




 


 Viimeisenä mutta ei vähäisempänä Flairyn ja Keken siskolikka "Maisa" Keskimaan Maisa Maiden 4 JC OSH n 02. Mittatilaustyönä "tehty" Jalecat's Kissalan Leenan ja Jarin kasvatukseen :). Ihana, kaunis, itetietoinen Maisu *sydän*





Kuvat: Petri Jaakkola, Jari Varinen, Anzelika V.


2 kommenttia:

  1. Nää pennut on kyllä niin ihanat ja hienot <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) on se pakko kai vähitelle itekin myöntää että tosi kaunis pentue, Pontus ja Elsakin ovat kauniita, mutta onnellisempia ihan lemmikkeinä omissa kodeissaan.

      Poista

Et voi kommentoida anonyymisti