maanantai 5. elokuuta 2013

Käytiin Ruotsissa

Vaikka ja mitä on tapahtunut, mutta allekirjoittanut ei vaan ole jaksanut kovin asioita päivitellä. Välissähän tässä oli SUROKin näyttely, jossa Panda & Flairy olivat paikalla lauantaina, Panda pokaten kastraatti urosten KPn ja Flairy sitten pentujen KPn.

Sunnuntaina porukkaa oli enemmänkin paikalla ja kissalan tämän vuoden eka kasvattajaluokan tuloskin saatiin kasaan. Mukavasti siis meni.

Viime syksynä kävin turistina pyörähtämässä Ruotsin puolella näyttelyssä ja tykkäsin menosta, joten päätin sitten ilmoittaa Ähvän mukaan TCCn näyttelyyn Sollentunaan elokuun ekalle viikonlopulle. Ilmottautuminenhan on vähän erilaista, kissat maksetaan samalla tavalla kuin Suomessa ja sitten vaan ilmoa menemään.

Matkaan lähdettiin perjantain iltalaivalla Turusta ja Tukholman satamassa oltiin aamulla, vähän meinas tulla hoppu kun navigaattori ei toiminutkaan :). Itse olin myös suostunut olemaan assarina jos tarve vaatii, ehkä joskus pitäisi vaan miettiä asioita ennenkuin lupaa mitään.

Lauantaina Flairy oli arvostelussa Mantovanilla, kivat arvostelut tuli, mutta TP valinnoissa sitten hävittää tosi kauniille punanaamio simsku tytölle. Jänniä tilanteita aiheutti ruotsiksi vedetty paneeli, kyllähän mä ymmärrän ruotsia, mutta puuroutunut kuulutus ei auttanut mihinkään :D :D ja se, että eka paneelissa on aikuiset kissat, sitten pennut, nuoret ja vasta lopuksi kastraatit. Kuitenkin selvisin hengissä.

Sunnuntaina Flairy oli arvostelussa Kristiinalla. Taas kivat arvostelut mutta takkiin tuli TP valinnassa samaa punanaamio flikkaa vastaan. Ja jälleen kerran allekirjoittanut kanteli nelosen kissejä paneelissa, muuta en sitten kantanutkaan koska selkä oli sanonut sopimuksen irti jo lauantai aamuna, eikä edes kevyempien nelosten kantaminen tuntunut kivalta kun selkä huutaa hoosiannaa.

Sunnuntain iltalaivalla takaisin Turkuun.

Tarinan opetus olikin, että joskus kannattaa mennä merta edemmäs kalaan, sen Tallinnan näyttelyn sijasta Ruotsiin. Välillä tuntuu, että harrastuksesta on mennyt vähän "maku" kun kisaaminen on sen verran tiukkaa kotimaassa. Nyt vaan on myönnettävä, että viime viikonlopun taso nelosten kissoissa oli HUIKEA! koskaan, en siis oikeasti koskaan ole näiden vuosien aikana nähnyt niin hienoja nelosen kissoja kerralla samassa näyttelyssä kotimaassa. Ja se MEININKI! Minäkin, erittäin huonon ruotsini kanssa pääsin mukaan keskusteluihin ja juttelemaan ihmisten kanssa jotka olen tuntenut tähän saakka ainoastaan FBn kautta. Minkäänlaista kyräilyä en  nähnyt tai kokenut, juteltiin kissoista, niiden kasvattamisesta ja meiningistä yleensä! Ihan huippua, minulla ainakin oli tosi mukavaa vaikkei mitään kamalaa menestystä tullutkaan!! Näitä varmasti lisää, vähän olen jo alustavasti suunnitellutkin suuntaavani uudemman kerran Ruotsin puolelle näyttelyihin :)

Onnea myös Leenan & Jari "lainapojalle" Justukselle joka sai sertinsä TCC näyttelyssä molempina päivinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti