tiistai 11. kesäkuuta 2013

PamPam

Panda kävi Eryssä 8.6.13 ekaa kertaa näytillä kastraattiluokassa. Hienosti laitettuna toinen mamma, Nina pojan näytille toi.

Koska Panda on edelleen sitä mieltä, että minä olen hänet hyljännyt ja välillä osoittaa mulle mieltään (mikä ei ole yhtään kivaa ja mulla tulee joka kerta itku) niin sai kastraattismiäs esittäytyä Ninan kanssa. Ja hienosti esiintyikin! Takavasemmalta seurailin tilannetta ja erittäin rauhallinen ja innokas poika tuomarin arvostelussa oli. Nina kertoikin, että Panda sai paljon kehuja ilmeestä, tyypistä ja siitä, että kastraation jälkeekään poika ei ole plösähtänyt vaan on täyttä lihasta.

TP valintojen aikaan olin toisaalla esittämässä nyt teini-ikää lähenevään "Poni-Masaa" ja sivusilmällä katselin kauemmassa hallissa missä Panda TP valinnat olivat käynnissä. Porukkaa siellä oli enemmänkin, mutta yllätyksenä tuli minullekin, että muut kastraattiurokset lähetettiin pois TP valinnasta ja paikalle jäi vain Jesse sekä Panda. Kova pohdinta siellä oli käynnissä ja multa meinasi taju lähteä jännityksestä! Lopulta tuomari päätyi kuitenkin nominoimaan Jessen, mutta tiukka oli kisa! Hyvä Panda!

En voi olla kuin ylpeä tuosta  hienosta frakkitakki miehestä, on se niin hieno! Kiitos Panda lopuille omistajille, Ninalle ja Jannelle jotka pojan toivat näytille. Saa tulla toistekin kun näin hienosti käyttäytyi *sydän*

Panda siis jatkaa näytelmiä nyt verkkaiseen tahtiin, oman lähimammansa kanssa.

Muutama kuva ohessa komeasta "munattomasta" miehestä, kuvaajana Nina.

 SC Keskimaan Ainion JW OSH n 03







Bonuksena mies suoraan kuin Dresmannin ja Ikean mainoksesta!



1 kommentti:

Et voi kommentoida anonyymisti