keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Jotain suunnitelmia....

Olen käynyt tässä aivomyrskyä ja tahtojen taistelua, että mitäs sitten...

Kuitenkin suunnitelmissa vielä tälle vuodelle on mahdollisesti yksi punainen & kilppari, valkolaikku tai ilman, kuviolla tai ilman sekä mahdollinen naamio- pentue. Valkolaikkua tässä on haluttu koko ajan kasvattaa, valitettavasti kaikki ei aina mene niinkuin Strömsössä.

Myöhemmin loppuvuodelle olen suunnitellut myös erästä kilppari, kuviolla tai ilman, valkolaikku tai ilman, naamiollista pentuetta. Aika voisi olla tälle yhdistelmälle viimein valmis.

Sijoituskissojenkin aika lisääntyä saattaa olla käsillä. Kunhan vielä hieman kasvavat. Kimmolle, joka on siis vielä aivan lapsi, "äiti" on luvannut ostaa morsiamen. Hakusessa sekä etsinnässä siis klassinen tabby, Kimmon kuvio kun on niin hieno, niin haluaisin sitä vahvistaa. Kassotaan, Kassotaan.

Ennen pentueita luvassa on vielä näyttelyitä, kasvattien kanssa ja ilman, pääassarointi päättyköön syksyn PIROKiin. Sitten edessä muut suunnitelmat, toivottavasti, who knows.

Croatian WW-näyttelyyn en suuntaa. Jään kotiin ja suunnittelen jotain ulkomaan reissua loppuvuodeksi. Syynä tähän WW:n skippaamiseen on se, että en oikein osaa sanoa, että olisiko minulla edes kissaa sinne ilmoittaa. Toiseksi en halua maksaa itseäni kipeäksi ainoastaan "lomareissusta" jossa tekisin hommia assarina, jolloin taas missaisin kaiken jännän ja mukava. En sano, etteikö assarointi WW:ssä ole jännää, mutta on se raskastakin.

Kotisivuja olen saanut päiviteltyä tämän vuoden näyttelyiden osalta (siis tulosten). Haluan kuitenkin huomauttaa, että viralliset tuloksethan löytyvät Catshow portaalista. Omaksi muistutukseni nuo teen.
Muutenkin kotareiden ulkonäköä ja sisältöä pitäisi parantaa, mutta se on ajankohtaista varmaankin syksymmällä.

Nyt tukka hulmuten kohti seuraavia haasteita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti