keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Elfien varauspäivitystä

Meillähän on tosiaan käynyt muutama perhe pentuja katsomassa, mutta sen suurempiin varauksiin ne eivät ole johtaneet. Ehkä vaan itse haluan löytää näille pennuille täydelliset kodit :)

Tässä vaiheessa varmasti varattu on Kari, tuo musta mörssäri joka muuttaa pohjoisempaan näyttelykotiin varhaiskastroituna. Juu, Kari on hieno, sillä on kivat korvat mutta kun se ei ole se pääpaino omassa kasvatuksessani. Karin profiili ei ole kehittynyt haluamaani suuntaan ja koska kissa ei ole valkolaikku, joiden kasvattamiseen pyrin, niin päätökseni oli myydä se pois kasvatuksestani, että siis jos joku vielä asiaa miettii että miksi :)




Kimmo, tuo lähes täydellisen profiilin omaava pikkumies, mamman sydänkäpynen etsii sijoituskotia. Siis sellaista missä ei olisi kovinkaan montaa muuta eläintä saatika kissaa. Tämä sen vuoksi, että olen Tepon kohdalla huomannut että mitä vähemmän virikkeitä kollin merkkailulle on, sitä vähemmän se leikkaamattomana merkkailee. Kimmosta tehdään siis noin 2 vuoden sijoitussopimus. Olen myös valmis myymään Kimmon kaveriksi jonkun saman pentueen pennun varhaiskastroituna, vink vink*




Eve, ruskeatäplikäs pikkumies etsii itselleen lemmikkikotia. Kastraattina sen näyttelyttämisessä ei ole mitään ongelmaa, kuvio on todella mainio, mutta mikään extremetyypin kissa hän ei ole.




Leena etsii itselleen lemmikkikotia. Hän on todella kaunis täplikäs valkolaikku, mutta kun sitä valkoista ei vieläkään ole silmiini tarpeeksi. Leena on reipas ja rakastettava pikkulikka, joka varmasti aiheuttaa uudessa kodissaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita.





Katerina etsii itselleen kotia joka kestää sen, että kissa on koko ajan iholla ja kaikkialla, haistelee ja maistelee ihmistä :). Todella, todella kaunis neiti.




Ja tässä siis se syy miksi Kimmon haluan jättää kasvatukseen, profiilissa ei ihan kauheasti parantamista tarvita vaikka itse sanonkin ;)



Lisää infoa pennuista saa parhaiten s-postilla keskimaancattery@gmail.com




1 kommentti:

Et voi kommentoida anonyymisti